SMB Norge

Næringshagene melder seg inn i SMB Norge

Del

Næringshagene i Norge har i dag meldt seg kollektivt inn i SMB Norge for å formalisere det gode samarbeidet og løfte frem arbeidet for små og mellomstore bedrifter i hele landet.

Fv: Borge Nordfjeld, styremedlem i Næringshagene og Olaf Thommessen, leder i SMB Norge Foto: SMB Norge
Fv: Borge Nordfjeld, styremedlem i Næringshagene og Olaf Thommessen, leder i SMB Norge Foto: SMB Norge

Næringshagene er et nasjonalt nettverk som bistår bedrifter og fremmer lokal næringsutvikling fra sine 45 kontorer over hele landet. Gjennom samarbeidet vil SMB Norge dermed få en større regional tilstedeværelse enn det man har i dag.

- Vi er svært fornøyd med at Næringshagene har valgt å melde seg kollektivt inn i SMB Norge og ser mange mulige synergier fra dette samarbeidet, sier administrerende direktør Olaf Thommessen i SMB Norge.

- Næringshagene har nettverk på kryss og tvers over hele landet og en lokal tilstedeværelse som er helt unik. Dette tror jeg at våre medlemsbedrifter også vil ha stor glede av, legger han til.

Kompletær partner

Næringshagene i Norge vokser hvert år og har i dag rundt 2300 bedrifter i sitt nettverk. De kan vise til svært gode resultater fra bidraget de gir til sine tilknyttede bedrifter.

Styreleder Stig Hansen i Næringshagene tror medlemskapet i SMB Norge vil være svært nyttig, både for næringshagene selv og for de tilknyttede bedriftene.

- Næringshagene i Norge gjør allerede en god og viktig jobb, men vi tror at dette samarbeidet vil gjøre oss enda mer synlige enn det vi er i dag.

- Vi ser at SMB Norge vil være en kompletær partner i forhold til det vi tilbyr bedrifter, både i form av politisk påvirkningskraft og medlemsfordeler som juridisk bistand og forsikring, sier Hansen.

SMB Norge er den eneste interesseorganisasjonen i Norge som kun jobber for de små og mellomstore virksomhetene. Etter en sterk vekstperiode den siste tiden har forbundet nå rundt 5000 medlemsbedrifter.

Fakta om Næringshagene i Norge:

Næringshagene i Norge er et nasjonalt nettverk og består av 45 næringshager over hele landet, fra Honningsvåg i nord til Kristiansand i sør.

Bedrifter tilknyttet Næringshagene får hjelp til å utvikle forretningsideer, arbeide med markedet og finne kapital til å realisere sine mål. De tilbyr også lokaler som er tilrettelagt for samspill mellom bedrifter.

Les mer og finn din nærmeste næringshage her:

Kontakter

Bilder

Fv: Borge Nordfjeld, styremedlem i Næringshagene og Olaf Thommessen, leder i SMB Norge Foto: SMB Norge
Fv: Borge Nordfjeld, styremedlem i Næringshagene og Olaf Thommessen, leder i SMB Norge Foto: SMB Norge
Last ned bilde

Om SMB Norge

SMB Norge
SMB Norge
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.dinbedrift.no

SMB Norge har ca. 5 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg saker fra SMB Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SMB Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra SMB Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom