Huawei Norge

Nå er Huawei Sound X tilgjengelig i norske butikker

Del

Huawei og den franske Hi-End produsenten Devialet har utviklet Sound X, en imponerende trådløs Wi-Fi-høyttaler med prisvinnende design. Med Devialets patenterte SAM-teknologi har Sound X en lydkvalitet som overgår prispunktet.

Huawei Sound X er den rimeligste inngangen på markedet til Devialets hi-end-teknologi. Sound X er tilgjengelig i norske butikker fra og med mandag 21. september, og koster kun 3.490 kroner.

Huawei Sound X er sertifisert for høyoppløselige lydeformater, og støtter strømming av musikk over Wi-Fi (kommer senere i høst). I tillegg har Huawei utviklet en protokoll for ekstra høy lydkvalitet ved vanlig Bluetooth-tilkobling. Hi-Res Wireless Audio (990kbps) overfører mer data enn aptxHD og kan sammenliknes med Sonys LDAC.

For å koble til trenger du kun å legge telefonen inntil høyttaleren, og musikken kan du kontrollere fra telefonen din via et integrert kontrollpanel i EMUI 10.1, tilsvarende Apples AirPlay-funksjon. Du kan også ta imot anrop direkte på høyttaleren med en enkelt håndbevegelse.

Devialet og Huawei har skapt en høyttaler med utmerket lyd i en liten innpakning. Dette muliggjøres ved hjelp av Devialets patenterte signalprosesseringsteknologi SAM® (Speaker Active Matching) og deres ikoniske Push-Push symmetriske struktur, som gjengir lyden helt uten tap og forstyrrelser. Høyttaleren har derfor en imponerende bass til tross for den kompakte designen til de to 60W-subwooferne.

Sound X har også mottatt priser for sitt design, blant annet i form av «2020 German iF Design Award».

Til salgs i dag, 21. september. Pris 3.490 kroner.

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom