Statens vegvesen

Nå er det forbudt for alle traktorer å kjøre her

Del

Fra og med i morgen, onsdag 17. november, er det ikke lov å kjøre traktor på strekningen E39 Bogafjell-Tasta og på rv. 13 Hundvågtunnelen.

Tidligere har det vært tillatt med traktorer som kjører raskere enn 40 km/t, men disse har ikke lenger lov til å kjøre på disse strekningene.

-Det er nå innført et forbud for alle traktorer. Dette er av trafikksikkerhetsmessige årsaker. Den store fartsforskjellen mellom vanlige kjøretøy og traktor kan skape farlige situasjoner, forteller avdelingsingeniør Johan Gismervik i Statens vegvesen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Skiltene som er satt opp viser forbud mot kjøring av all type traktor, uansett hvilken fart traktoren kan kjøres med.
Skiltene som er satt opp viser forbud mot kjøring av all type traktor, uansett hvilken fart traktoren kan kjøres med.
Last ned bilde

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom