MSC Cruises

MSC CRUISES INNFØRER OPPLÆRING FOR DEKKSOFFISERER FOR Å REDUSERE RISIKO FOR KOLLISJON MED HVAL

Del
Rederiet samarbeider med organisasjonen ORCA om skreddersydd opplæring og utdanning for å redusere sjansen for kollisjon med marine arter.

Genève, Sveits, 2. mars 2023 - MSC Cruises har inngått et samarbeid med ORCA, en veldedig organisasjon for marint vern. ORCA skal levere et omfattende opplæringsprogram for rederiets dekksoffiserer for å redusere sjansen for kollisjon med marine arter som hvaler, delfiner og niser. 

 

Brumannskapet ombord på MSC Bellissima er de første som skal delta i det nettbaserte opplæringsprogrammet. Skipet seiler for tiden i Middelhavet fra hjemhavnen Genova. MSC Bellissima ble valgt som pilotfartøy på grunn avskipets navigering gjennom PelagosSanctuary, et stort havområde på 87500 km2 og 2 022 km kystlinje, som er hjemstedet til en rekke marine arter. 

 

Formålet med programmet er å undervise brumannskapet om de marine artene de kan møte på ulike ruter, samt gjennomgå viktigeprosedyrer for å unngå kollisjoner. 

 

Ved å samarbeide med ORCA er vi med på å beskytte havene for fremtidige generasjoner. Vi har forpliktet oss til å ivareta havenes helse. Vårtnye samarbeid med eksperter som skreddersyr opplæring og utdanningvil være et skritt til i positiv retning, sier kaptein Minas Myrtidis, VP Environmental Operations & Compliance i MSC Cruises. 

 

Når MSC Bellissima hargjennomført pilotprosjektet, vil e-læringskurset rulles ut til hele flåten på 21 skip, inkludert det nye skipetMSC Euribia. Dette nye skipetsjøsettes for reiser i Nord-Europa i juni i år. 

 

MSC Bellissimahari likhet med MSCs nyeste fartøyer, propellblader som er utstyrt medet system der luftbobler dannesrundt propellen for å balansere trykkmiljøet. Tiltak som isolasjon for å redusere støy og vibrasjoner fra mekanisk utstyrbidrar også til å minimere den negative påvirkningen på det marine miljøet, spesielt sjøpattedyr. 

 

I 2022 valgte MSC Cruises å omdirigere sine skip utenfor den greske vestkysten for å redusere kollisjonsrisikoen med truede spermhval i Middelhavet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om MSC Cruises

MSC Cruises
Av. Eugène-Pittard 16
1206 Genève, Switzerland

21898090https://www.msccruises.no/

OM MSC CRUISES

Vi har kalt havet vårt hjem i over 300 år. Det er et sted for undring, oppdagelse og glede. Men det er også et sted som trenger beskyttelse. På et MSC-cruise skaper gjestene våre ikke bare uforglemmelige minner, besøker utrolige destinasjoner og nyter den fineste gjestfriheten – de har også en sjanse til å gjøre en forskjell. Fra våre erfarne besetningsmedlemmer til våre ingeniører, til våre dyktige skipsbyggere, vi sikrer havets morgendag ved å ta positive skritt i dag.