MSC Cruises

MSC CRUISES ANNONSERER DETALJER OM NAVNESEREMONIEN TIL MSC EURIBIA I KØBENHAVN

Del
Oscar-vinnende Sophia Loren skal navngi sitt 19. MSC Cruises-skip. Det tradisjonsrike arrangementet vil offisielt lansere MSC Cruises mest miljøavanserte skip til dags dato. MSC Euribia er det andre LNG-drevne skipet i flåten til cruiserederiet.

Det er mindre enn en måned igjen til navneseremonien til MSC Euribia i København. Nå annonserer MSC Cruises flere detaljer om seremonien, hvor MSC Cruises mest miljøavanserte skip til dags dato lanseres. København ble valgt som lanseringssted grunnet byens rike maritime arv og dedikasjon til bærekraft. MSC Euribia er et symbol på MSC Cruises visjon for en bærekraftig fremtid, og respekt og forpliktelse for å beskytte og bevare det marine miljøet.

MSC Euribia er bygget for fremtiden - skipet har det mest energieffektive designet noensinne. Cruiseskipet er det andre i MSC Cruises flåte som seiler på LNG. Dette er det reneste og mest effektive drivstoffet som er tilgjengelig i kommersiell skala. MSC Euribia inneholder også ytterligere toppmoderne miljøteknologier, som avanserte avløpsvannbehandlingssystemer, avfallshåndtering, energieffektivitetstiltak samt innovative systemer for håndtering av undervannsstråling for å redusere potensielle påvirkninger på det marine miljøet.  

En kveld du sent vil glemme

For å markere lanseringen av det nye og innovative skipet inviterer MSC Cruises både innflytelsesrike personer, viktige samarbeidspartnere, internasjonale medier og en rekke kjente navn til navneseremoni. Hollywood-ikon og Oscar- vinnende skuespillerinne, Sophia Loren vil også delta. Hun har et langvarig og personlig forhold til MSC Cruises, og vil innta rollen som gudmor for sitt 19. skip hos cruiserederiet.

Sarah Grünewald, som er en kjent dansk TV-vert, skuespiller og modell, vil være vert for navneseremonien. Gjestene kan forvente tradisjonsrike aktiviteter, som blant annet champagneflaske på baugen, en vakker gallamiddag, samt live underholdning og opptrender. Den franske DJ `en og plateprodusenten Bob Sinclar vil også delta.

I etterkant av arrangementet vil MSC Euribia starte på sin seilas i Nord-Europa. MSC Euribia vil tilby 7-netters seilinger fra Kiel i Tyskland og København i Danmark til de norske fjordene inkludert Geiranger, Ålesund og Flåm.

For å finne ut mer om MSC Cruises’ reiseruter i Nord-Europa, vennligst klikk her.

Om MSC Euribia

Navneseremonien vil gi gjestene et første glimt av de eksepsjonelle funksjonene, fasilitetene og opplevelsene ombord på det innovative skipet. Noen viktige høydepunkter er:

  • Opplev kunstverket Street. 2023, som er laget av den anerkjente britiske kunstneren Julian Opie. Kunstverket er lokalisert i baren l’Atelier du Voyageur, og er bestilt spesielt for MSC Euribia. Dette er en ekspansiv 11 x 2 m spesialbygd LED-skjerm med figurer i Opies særegne stil.
  • The Carousel Lounge tilbyr en fantastisk panoramautsikt ut over havet. Her kan gjester slappe av i løpet av dagen, delta på en rekke fritidsaktiviteter og nyte levende musikk fra Big Band at Sea på kvelden.
  • Et område på hele 700 kvm som er dedikert til barn og tenåringer. Syv rom er tilpasset forskjellige aldersgrupper fra 0 – 17 år, og vil inkludere en helt ny MSC Foundation Lab som tilbyr aktiviteter for å undervise barn og tenåringer om miljø.
  • Gjestene kan velge mellom 10 spisesteder som inkluderer fem spesialitetsrestauranter med den splitter nye Le Grill, en stilig fransk bistro som møter steakhouse og Kaito Sushi & Robatayaki, en bærebjelke i MSC Cruises som også har en Robatayaki for første gang.
  • Fem bassenger og en Ocean Cay AquaPark, som beskrives som en av de største og mest forseggjorte vannparkene til sjøs, med tre vannsklier for uendelig moro.
  • Delphi Theatre med 945 seter. Tilbyr liveunderholdning i verdensklasse hver kveld med et sjudagers program med store produksjonsshow.
  • Skipet tilbyr 21 barer og lounger med fem utendørs og 16 innendørs områder.
  • Gjestene vil ha muligheten til å utforske og koble seg på Galleria Euribia, den lengste LED-domen til sjøs, med en rekke butikker, restauranter og underholdning å oppdage.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

MSC Euribia
MSC Euribia
Last ned bilde
The Carousel Lounge
The Carousel Lounge
Last ned bilde
Helios Wine Bar
Helios Wine Bar
Last ned bilde
Le Grill
Le Grill
Last ned bilde

Om MSC Cruises

MSC Cruises
Av. Eugène-Pittard 16
1206 Genève, Switzerland

21898090https://www.msccruises.no/

MSC Cruises er verdens største privateide cruiserederi, og er en ledende aktør i Europa, Sør-Amerika og Sør-Afrika. Skipene våre seiler hele året i Middelhavet og Karibia, og sesongrutene omfatter Nord-EuropaSør-AmerikaSør-AfrikaKinaDubai, Abu Dhabi og Qatar.
Selskapet har vokst med 800 % siden 2004, og hadde i 2017 to millioner passasjerer og solide finansielle resultater med en omsetning på 2,2 milliarder euro. MSC Cruises er et europeisk selskap med base i Sveits og dype røtter i Middelhavet. Selskapet har over 23 700 ansatte globalt, og selger cruisereiser i 70 land rundt om i verden.

Følg pressemeldinger fra MSC Cruises

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra MSC Cruises på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra MSC Cruises

MSC CRUISES OG CHANTIERS DE L’ATLANTIQUE LEVERER DET MEST ENERGIEFFEKTIVE CRUISESKIPDESIGNET NOENSINNE1.6.2023 08:00:00 CEST | Pressemelding

I går ble leveringsseremonien til MSC Cruises siste flaggskip MSC Euribia gjennomført på Chantiers de l'Atlantique i Saint-Nazaire, Frankrike. MSC Euribia skal seile den første netto nullutslippsreisen noensinne for et cruiseskip, og dette vil være en viktig del av avkarboniseringsreisen til MSC Cruises. Skipet inneholder en rekke teknologier og løsninger som minimerer påvirkningen på luften og det marine miljøet, inkludert de nyeste og mest avanserte vann- og avfallsbehandlingsanleggene.

MSC Cruises og MSC Foundation inngår samarbeid med NatureMetrics for å redusere tapet av de mest truede marine artene30.5.2023 10:38:33 CEST | Pressemelding

MSC Cruises og MSC Foundation kunngjør i dag et innovativt partnerskap med NatureMetrics, som har spesialisert seg på banebrytende naturintelligens og miljø-DNA. Formålet med prosjektet, "eBioAtlas: Biodiversity Sampling from Cruise Lines using eDNA", er å bruke den innovative teknikken for DNA-prøvetaking til å innhente omfattende biologisk mangfoldsdata for marine arter.

MSC World Europa, verdens mest miljøeffektive cruiseskip, starter seilas i Middelhavet13.4.2023 07:59:00 CEST | Pressemelding

MSC World Europa er MSC Cruises første skip som seiler på flytende naturgass (LNG). Skipet har nå ankommet Europa etter å ha tilbrakt sin første sesong i Persiabukta. Nå skal det tilby et 7-netters cruise med anløp til de italienske havnene Genova, Napoli og Messina, samt Valletta på Malta, Barcelona i Spania og Marseille i Frankrike. MSC World Europa presterer best i verden når det kommer til CO2-ekvivalente utslipp per passasjer. Av den grunn er cruiseskipet en viktig del av MSC Cruises reise om å oppnå netto-nullutslipp innen 2050. MSC World Europa er også blant de første moderne cruiseskipene som har inkorporert brenselcelleteknologi, med prøvetester som viser svært lovende resultater.