Landbruks- og matdepartementet

Møte om arbeidslivskriminalitet i grøntnæringa

Del

Tirsdag 20. oktober klokka 14.00 – 15.00 er representanter fra grøntnæringa kalt inn til møte med landbruks- og matminister Olaug Vervik Bollestad og statssekretær i Arbeids- og sosialdepartementet Vegard Einan.

En rekke kritikkverdige forhold er avdekket i grøntnæringa, og formålet med møtet er å høre hvordan næringa rydder opp og hvilke planer næringa har for å unngå at lignende skjer fremover.

Disse organisasjonene kommer på møtet: Norges Bondelag, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Gartnerhallen, Gartnerforbundet, BAMA, Nordgrønt og Norges Bærdyrkerlag.

Det blir et kort pressetreff i Landbruks- og matdepartementet i R6, Teatergata 9, 15.00 – 15.15.

For mer informasjon og påmelding :
Kommunikasjonsrådgiver Marthe Bay Haugen i LMD, marthe.bay.haugen@lmd.dep.no , eller
kommunikasjonsrådgiver Håvard Kleppa i ASD, havard.kleppa@asd.dep.no  innen tirsdag 20. oktober klokka 10.00.

På grunn av koronapandemien er det begrenset antall plasser. Påmelding er obligatorisk og fristen er tirsdag 20. oktober klokka 10.00.

Nøkkelord

Om Landbruks- og matdepartementet

Landbruks- og matdepartementet
Landbruks- og matdepartementet
Pb 8007 Dep.
0030 Oslo

22 24 92 50https://www.regjeringen.no/no/dep/lmd

Landbruks- og matdepartementet (LMD) har hovudansvar for mat- og landbrukspolitikken. Det omfattar arealforvalting, jord- og skogbruk, husdyrhald, reindrift og utvikling av nye næringar med utgangspunkt i landbruket.

Følg saker fra Landbruks- og matdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Landbruks- og matdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Landbruks- og matdepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom