Mills

Mills vant sunn mat-pris

Del

Mills Laksepålegg helt til topps i Helsedepartementets kåring.

Mills vant Helse- og omsorgsdepartementets utmerkelse for sunnere produkter 2021.

–Dette er veldig gøy og motiverende anerkjennelse. Å jobbe med gode norske råvarer, og innovasjon av sunnere produkter er viktige fokusområder i vårt arbeid med bærekraft. Mange liker disse produktene veldig godt, nå håper jeg enda flere vil smake på dem, sier helse- og ernæringssjef i Mills, Marte G. Byfuglien. 

Mills laksepålegg produseres i Drammen og inneholder norsk laks. 

Mills gratulerer også Kiwi som vant kategorien "sunnere markedsføring" for sitt sunnhetslotteri.

– Brødmåltider er en viktig del av det norske kostholdet, og Mills sine påleggsprodukter med laks gjør det enklere å spise mer fisk utenom middagsmåltidene. KIWIs sunnhetslotteri som skal stimulere kunder til å kjøpe mer frukt eller grønnsaker og fisk er et kreativt bidrag for sunnere kosthold, sier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol i en pressemelding fra Helse- og omsorgsdepartementet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Marte G. Byfuglien, helse- og ernæringssjef i Mills.
Marte G. Byfuglien, helse- og ernæringssjef i Mills.
Last ned bilde

Om Mills

Mills
Mills
Postboks 4644 Sofienberg
0506 Oslo

22 80 86 00http://www.mills.no

Mills AS er et norsk selskap etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles. Vi produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Plantego’, Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Olivero og Melange. Vi skaper små og store øyeblikk av matglede hver dag!