Mills

Mills lanserer Eventyrpostei!

Del

Eventyrpostei fra Mills er en god og mild leverpostei som vil passe perfekt for barnefamilier. Den er lett å smøre på brødskiven og rik på jern. 

Eventyrpostei er endelig i butikken!
Eventyrpostei er endelig i butikken! Mills AS

Eventyrposteien blir produsert ved Mills-fabrikken i Drammen, og er basert på norske kjøttråvarer. I første omgang er den å finne i utvalgte Norgesgruppen-butikker, samt utvalgte Coop Extra og Coop Mega.

Leverpostei er anbefalt i et kosthold for barn. Eventyrpostei fra Mills er rik på jern. Svinefett, som er en vanlig ingrediens i mange andre posteier på markedet, er byttet ut med sunne, umettede planteoljer. Dette gjør at produktet oppnår en bedre fettsammensetning, i tråd med norske helsemyndigheters  kostholdsanbefalinger. 

I tillegg er Eventyrpostei fri for både gluten, melk og ansjos, som er vanlig i enkelte andre leverposteier. Den kan derfor spises av de aller fleste. 

–  Denne nye barnevennlige posteien er et flott tilskudd i vår produktportefølje. Vi er helt sikre på at mange kommer til å sette pris på den gode smaken, sier produktsjef Rikke Gran Moen.  

Eventyrpostei lanseres sammen med figurene som mange barn kjenner fra de populære bøkene om Bukkene Bruse. De blir også å se i filmversjon med premiere i desember, og tv-serie neste år. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Eventyrpostei er endelig i butikken!
Eventyrpostei er endelig i butikken!
Last ned bilde
Eventyrpostei er endelig i butikken!
Eventyrpostei er endelig i butikken!
Last ned bilde

Om Mills

Mills AS er et norsk selskap etablert på Grünerløkka i Oslo i 1885. Der holder vi hus fremdeles. Vi produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer under merkevarene Plantego’, Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Olivero og Melange. Vi skaper små og store øyeblikk av matglede hver dag!

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye