Amedia

Lise Kaartinen ny konserndirektør i Amedia

Del

Amedia styrker sin konsernledelse med Lise Kaartinen (45) som ny konserndirektør for HR og organisasjonsutvikling. Endringen skjer med virkning fra 1. april.

Lise Kaartinen. konserndirektør for HR og organisasjonsutvikling i Amedia.
Lise Kaartinen. konserndirektør for HR og organisasjonsutvikling i Amedia.

Kaartinen kom til Amedia som HR-direktør i april 2018 og har det siste året ledet arbeidet med å utvikle en offensiv HR-strategi i konsernet. 

- Utnevnelsen av Lise Kaartinen som konserndirektør avspeiler betydningen av HR og organisasjonsutvikling som en sentral del av vår vekststrategi. Det vil bidra til økt gjennomføringskraft og til at HR-området utvikles i et helhetlig strategisk og forretningsmessig perspektiv. Lise har markert seg som en kraftfull og tydelig leder i arbeidet med å bygge opp HR-avdelingen, og jeg ser frem til at hun nå blir en del av konsernledelsen, sier konsernsjef Are Stokstad. 

- Vår satsing på kompetanseutvikling og på folkene våre som den viktigste ressursen vi har for vekst, styrkes ytterligere med dette, sier Stokstad. 

Lise Kaartinen kom til Amedia fra jobben som senior HR Manager i Aker Solutions. Tidligere har hun bred HR-erfaring fra virksomheter som Compass Group, Flytoget og Accenture. 

- Jeg har lært Amedia å kjenne som et offensivt, omstillingsvillig og -dyktig konsern med tydelige verdier og en klar strategi for utviklingen av kjernevirksomheten. Jeg ser frem til å jobbe videre med å utvikle organisasjonen og våre ansatte som konserndirektør, sier Lise Kaartinen i en kommentar.

Kontakter

Konsernsjef Are Stokstad - tlf: 911 91 175
Konserndirektør Lise Kaartinen - tlf: 918 43 629

Bilder

Lise Kaartinen. konserndirektør for HR og organisasjonsutvikling i Amedia.
Lise Kaartinen. konserndirektør for HR og organisasjonsutvikling i Amedia.
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom