Huawei Norge

Leverer på løftet om å styrke Viber i AppGallery

Del

Oslo, 19. mai 2021: Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, annonserte i dag at de ekspanderer sitt langvarige partnerskap med Viber, på bakgrunn av appens store suksess i Huawei AppGallery.

Viber er en plattform for tale- og videosamtaler, meldinger og gruppechat. Tjenesten har flere hundre millioner brukere i over 190 land. Viber var en av de første store appene som ble med i Huaweis appbutikk, og er også blant de som har hatt størst suksess.

Siden lanseringen i AppGallery for 18 måneder siden har Viber blitt lastet ned mer enn 62 millioner ganger¹. De har med det også oppnådd et sterkt nærvær i regioner som Norden, Sentral – og Øst-Europa, og Asia, med en tredjedel av alle nedlastingene fra Europa2. De to selskapene jobber nå sammen for å levere et ytterligere økt engasjement hos det voksende antallet brukere.

En del av Vibers suksess i AppGallery har vært selskapets evne til å omfavne Huaweis “glokale” tilnærming. Lokalt fokuserer Huawei på å utvikle samarbeid med tjenestetilbydere som kan gi mer lokaltilpassede og høy-kvalitets tjenester til sine brukere.

– Mange populære og globale apper tilbyr ikke alltid tjenester som er synkronisert med brukernes lokale behov, sier Derek Yu, visepresident for Huawei CEE & Nordic i Huawei Consumer Business Group. – Viber, som har en betydelig global rekkevidde, har hatt stort utbytte av å kunne tilby sine tjenester i henhold til der brukeren er. Viber er et godt eksempel på hvordan en tjenestetilbyder kan utvikle seg som en del av AppGallery.

- Vi setter stor pris på partnerskapet med en en så viktig markedsaktør som Huawei, og vi er glade for at brukerne liker vår app. Antallet nedlastinger av Viber viser at vi er på rett vei og at samarbeidet bærer frukter. Vi har stor tro på samarbeidet vårt fremover, sier Anna Znamenskaya, Chief Growth Officer hos Rakuten Viber.

Som en del av samarbeidet har Viber lansert en spesialtilpasset oppdatering. Alle brukere som har lastet ned den seneste versjonen av appen gjennom Huawei AppGallery³ får Vibers egne sticker-pakker gratis.

For å markere samarbeidet og som videre support av veksten for Viber, lanserer Huawei lokale markedskampanjer for Viber gjennom Huaweis egne kanaler og sosiale medier.

Merknader:

¹App-nedlastinger er estimert basert på den totale summen av nedlastinger av app og oppdateringer i perioden september 2019 til february 2021.

2Topp-5 land basert på nedlastinger for Viber I Huawei AppGallery er Russia og Hviterussland, Ukraina, Hellas og Bulgaria.

³App version 15.2.0.11

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer Business Group

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no

 

Om Rakuten Viber
Hos Rakuten Viber kobler vi mennesker sammen. Uansett hvem de er, eller hvor de er fra. Våre globale brukere har tilgang til en rekke funksjoner: en-til-en-chatter, videosamtaler, gruppemeldinger, og oppdateringer og diskusjoner med sine favoritt-merkevarer og favoritt-kjendisene. Vi sørger for at brukerne våre har et sikkert og fritt miljø for å dele sine følelser.

Rakuten Viber er en del av Rakuten Inc., som er verdensledende innen e-handel og finansielle tjenester. Rakuten Viber er den offisielle kommunikasjonskanalen til FC Barcelona, ​​og den offisielle samarbeidspartneren til Golden State Warriors.

Bli med i Viber i dag og nyt verdens beste kommunikasjonsopplevelse.

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Huawei lanserer flaggskip Gaming - og PC-skjermer: HUAWEI MateView serien markerer selskapets inntog på markedet for PC-skjermer2.6.2021 18:04:48 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 2. juni 2021: Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale event avsløre lanseringen av HUAWEI MateView GT og HUAWEI MateView. Lanseringen markerer en introduksjon av skjermer til selskapets PC-produktportefølje. MateView bringer videre kvalitetene kjent fra HUAWEI Mate-serien, med sin banebrytende teknologi, stor pålitelighet og enestående kvalitet. HUAWEI MateView GT Buet ultrawide skjerm gir en spektakulær opplevelse HUAWEI MateView GT er Huaweis første buede skjerm. Den buede 21:9, 34-tommers skjermen støtter en oppløsning på 3440x1440. Den er designet for å maksimere spillytelsen og skape en spektakulær underholdningsopplevelse for spillere. Når det gjelder fargeytelse, er HUAWEI MateView GT perfekt for spill og videoredigering, ettersom den støtter DCI-P3-fargespekter. Hvert enkelt panel er profesjonelt kalibrert for å ha Delta E-verdi på <2. Videre støtter HUA

Nye HUAWEI Watch 3-serien lanseres: Flaggskip sportsklokker med ultralang batteritid og e-sim2.6.2021 16:59:07 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 2. juni 2021. Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale lanseringsevent avsløre deres nyeste flaggskipserie bestående av to modeller: HUAWEI Watch 3 Pro og HUAWEI Watch 3. Sportsklokkene kommer med ultralang batteritid, e-sim og forskninsgbaserte helse- og treningsfunksjoner som hjelper brukeren med måling av treningsaktiviteter og helseparametere. Gjennom den nye serien lanserer Huawei for første gang klokker med en høypresisjons temperatursensor for måling av hudtemperatur. Andre nye funksjoner er håndvask- og falldetektor. Begge klokkene kjører på operativsystemet HarmonyOS, som gir brukeren en intuitiv og smart opplevelse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom