Kompetanse Norge

Kompetanse som medisin

Del

Kompetanse Norge inviterer til Kompetansefrokost: Er kompetanse medisinen som skal til for at flere finner veien tilbake til arbeidslivet etter koronakrisen?

Tid: Torsdag 15. oktober klokken 8.30-09.30.
Sted: Kompetanse Norges lokaler i Karl Johans gt. 7

Kompetanse Norge presenterer hovedfunn fra rapporten Kompass 2020 - helse i et kompetansepolitisk perspektiv, etterfulgt av panelsamtale mellom direktør i Kompetanse Norge, Sveinung Skule, NAV-direktør, Hans Christian Holte og fastlege Kaveh Rashidi.

Bakgrunn:

Fra tidligere finanskriser vet vi at mange får dårligere helse og havner permanent utenfor arbeidslivet. En sterkere satsing på utdanning og opplæring, er derfor viktigere nå enn noensinne.

Kompetanse Norge har samlet inn og oppsummert forskning, statistikk og analyser som presenteres i rapporten. Funnene i rapporten peker på hvordan helseutfordringer og kompetanseutfordringer henger sammen.

Rapporten tilgjengeliggjøres på våre nettsider www.kompetansenorge.no torsdag 15. oktober, klokken 8.30.

Panelsamtalen foregår fysisk i våre lokaler. Publikum deltar digitalt. Påmeldt presse kan delta fysisk i våre lokaler. 

Av smittevernhensyn er det begrenset antall plasser.

Påmelding til:

Synnøve Aasland: synnove.aasland@kompetansenorge.no, mobil: 95165326

Nesanet Hailemariam: nesanet.hailemariam@kompetansenorge.no: mobil 40574057

Bilder

Om Kompetanse Norge

Kompetanse Norge
Kompetanse Norge
Karl Johans gate 7
0154 Oslo

23 38 13 00http://www.kompetansenorge.no

Kompetanse Norge, direktoratet for kompetansepolitikk er underlagt Kunnskapsdepartementet, Vårt nasjonale oppdrag er å bidra til økt deltakelse i arbeids- og samfunnsliv.

Vi skal løfte og synliggjøre kompetansepolitikkens betydning for Norges utvikling. For å få til dette, samarbeider vi med partene i arbeidslivet, flere departementer, regionale og kommunale aktører, frivilligheten, og alle opplærings- og utdanningsinstitusjoner.

Følg saker fra Kompetanse Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kompetanse Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kompetanse Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom