Norges bedriftsidrettsforbund

Invitasjon til lansering av aktivitetskampanjen Kollegamosjon

Del

Pressen er invitert til å delta til å svette og le litt, (blå)mandag morgen, i anledning lansering av aktivitetskampanjen Kollegamosjon. Sett av 15 - 20 minutter til å få trukket på smilebåndene og få opp hjertepumpa. Garantiordning: Følelsen av blåmandag blir svært redusert.

Et kontorstolløp i arbeidstiden gir smil, samhold og økt puls! Kollegamosjon i praksis, rett og slett. Foto: Bedriftsidretten
Et kontorstolløp i arbeidstiden gir smil, samhold og økt puls! Kollegamosjon i praksis, rett og slett. Foto: Bedriftsidretten

19.oktober starter Kollegamosjon, en aktivitetskampanjekampanje for å samle kollegaer i aktivitet under annerledestiden. Pressen er invitert til å se hva kollegamosjon er. Man kan delta digitalt eller på Ullevål Stadion. Kampanjen er i regi av Norges Bedriftsidrettsforbund, som også arrangerer Sykle til jobben-aksjonen.

Sett av 15 minutter til en god start på uka, og lær om Kollegamosjon.

Hva skjer, hvor og når?

Aktivitetsleder viser hvordan man kan være aktive sammen både når man er samlet og med noen på hjemmekontor. Kontorstolløp og andre festligheter kan forventes. Pressen kan delta på aktiviteten, eller bare overvære seansen.

Hvor: Digitalt eller på Ullevål Stadion, Sognsveien 75A1.
Når: mandag 19.oktober, kl 10 – 10.20

Hva får du vite?

1. Hva er Kollegamosjon?
2. Hvordan kan man være aktive på arbeidsplasser? Organisering.
3. Eksempler på aktiviteter og øvelser
4. Kollegamosjon som samlende element for permitterte, kollegaer på hjemmekontor, gjemmekontor og med ulike arbeidstider.
5. Hvorfor er fysisk aktivitet viktig for kollegiet, og nå i annerledestiden? Stikkord fra forskning.

Delta digitalt via denne lenken. 

Bilder finnes her, og det vil være tilgjengelig bilder fra seansen i etterkant.

Kontaktperson


Emily Robertson
Kampanjeleder Kollegamosjon
Norges Bedriftsidrettsforbund
T:41220896
E:Emily.robertson@bedriftsidretten.no

BAKGRUNN KOLLEGAMOSJON

kollegamosjon.no

Hva er Kollegamosjon?
✔️ Aktivitetskampanje for bedrifter
✔️ Konkurranse fra 19.oktober til 15.november
✔️ Vær aktiv, registrer aktivitet, få poeng og kanskje vinner du premier?
✔️ Delta på lag med kollegaer, eller alene
✔️ Mer info på kollegamosjon.no

Du melder på din bedrift, danner lag og er aktive. Aktivitet gir poeng, som igjen kan gi store premier - ikke minst heder og ære på arbeidsplassen. Du konkurrerer mot deg selv, laget konkurrer mot andre lag. Husk at alle kan delta, fordi poeng beregnes fra minutter og ikke intensitet. Turgåern kan sanke like mange poeng som styrketrenern.

Hvorfor Kollegamosjon?
Kollegamosjon stimulerer til lagfølelse og intern konkurranse i bedriften. Kampanjen blir fort en snakkis som skaper fellesskap, aktivitet, latter og tøys. Kampanjens struktur er lagt opp for at ALLE skal kunne delta, i motsetning til tradisjonelle tiltak der de aktive får et forsprang. På denne måten er Kollegamosjon inkluderende for alle, og kan gi motivasjon og samhold for hele kollegiet.

✔️ Litt er mye bedre enn i ingenting, og gir store helsefordeler
✔️ Ti minutter om dagen har effekt, og kan bidra til at flere når 30 minutter om dagen. 7 av 10 nordmenn oppfyller ikke helsemyndighetenes anbefalinger om minimum 30 fysisk aktivitet om dagen.


Bedriftsidretten arrangerer Kollegamosjon
Kollegamosjon er en aktivitetskampanje i regi av Bedriftsidretten, som jobber for aktive arbeidsplasser. Bedriftsidretten har mer enn 40 års erfaring med å gjennomføre aktivitetskampanjer, der den mest kjente er Sykle til jobben-aksjonen med mer enn 40 000 deltakere.

Bedriftsidretten har nesten 150 000 medlemmer og tilrettelegger aktivitet for mer enn 200 000 voksne årlig. I tillegg driver våre bedriftsidrettslag egne aktiviteter i stort omfang. Bedriftsidretten ble etablert i 1957 og har siden da jobbet for aktive, sunne og glade folk i arbeidslivet.

Dette kan du vinne
✔️ Gavekort på 10.000,- til bedrifter fra treningsspesialisten Mobech
✔️ Briller fra Fibra
✔️ Klokker fra Polar
✔️ Mye, mye mer
✔️ Heder og ære

Bilder

Et kontorstolløp i arbeidstiden gir smil, samhold og økt puls! Kollegamosjon i praksis, rett og slett. Foto: Bedriftsidretten
Et kontorstolløp i arbeidstiden gir smil, samhold og økt puls! Kollegamosjon i praksis, rett og slett. Foto: Bedriftsidretten
Last ned bilde

Lenker

Om Norges bedriftsidrettsforbund

Norges bedriftsidrettsforbund
Norges bedriftsidrettsforbund
Sognsveien 75 A 1
0840 Oslo

21 02 90 00http://www.bedriftsidretten.no

Bedriftsidretten tilbyr mer enn 50 aktiviteter til voksne, og er en medlemsorganisasjon med 2 400 lag med ca. 200 000 medlemmer. Med arbeidsplassen som utgangpunkt, er målet å få flere voksne i aktivitet. Vi har aktivitet over hele landet, og noe for enhver.

Følg saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges bedriftsidrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom