AMJ Norge

Invitasjon til Fredskonferansen 2022 - 29.03.2022

Del

I en årrekke har Ahmadiyya muslimsk trossamfunn (AMJ Norge) arrangert Fredskonferansen som samler mennesker fra alle samfunnslag. I år er temaet «Gylne prinsipper for verdens fred». Denne konferansen vil finne sted tirsdag, den 29. mars 2022, i Baitun-Nasr moské, landemerke på Furuset, også kjent som Furuset moské.

Oslo: De tidligere arrangementene i rekken har tiltrukket mer enn 200 gjester fra forskjellige religiøse, sivile, akademiske, veldedige og samfunnsengasjerte organisasjoner, så vel som politikere og medlemmer av det diplomatiske korps.

Temaet for dette årets arrangement er «Gylne prinsipper for verdens fred», og tar utgangspunkt i noen av de utfordringer, problemer og kritiske hendelser den seneste tiden, som truer vår harmoniske sameksistens. Fredsbygging innebærer å involvere individer og organisasjoner som sammen kan bidra og handle mot et felles mål, nemlig å skape fred og harmoni i samfunnet.

Et av formålene med denne konferansen er å oppfordre deltakerne til å aktivt arbeide for fred, for forsoning mellom forskjellige folkeslag, med den hensikt å øke samholdet i samfunnet og derved skape et bedre og harmonisk samfunn. FN refererer til fredsbygging blant annet som forsøk på å redusere et lands risiko for å komme i konflikt ved å styrke nasjonale kapasiteter for konflikthåndtering og legge grunnlaget for bærekraftig fred og utvikling. Denne konferansen er et lite bidrag i den sammenheng fra vårt trossamfunn.
Programmet for konferansen i år består av en rekke innlegg fra fornemme gjester, etterfulgt av bevertning og mulighet for omvisning av moskeen. Påmelding til arrangementet gjøres via denne lenken: www.fredskonferansen.no/pamelding

Med vennlig hilsen

AMJ Norge (Ahmadiyya Muslim Jama’at)

Kontakter

Om AMJ Norge

AMJ Norge
AMJ Norge
Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

+47 986 94 274http://ahmadiyya.no/

Følg pressemeldinger fra AMJ Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AMJ Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AMJ Norge