AMJ Norge

Invitasjon til Fredskonferansen 2023

Del
I en årrekke har Ahmadiyya muslimsk trossamfunn (AMJ Norge) arrangert Fredskonferansen som samler mennesker fra alle samfunnslag. I år er temaet «Rettferdighet - grunnlaget for varig fred». Denne konferansen vil finne sted tirsdag, den 27. april 2023, i Baitun-Nasr moské, landemerke på Furuset, også kjent som Furuset moské.
Foto: AMJ Norge
Foto: AMJ Norge

Oslo: De tidligere arrangementene i rekken har tiltrukket mer enn 200 gjester fra forskjellige religiøse, sivile, akademiske, veldedige og samfunnsengasjerte organisasjoner, så vel som politikere og medlemmer av det diplomatiske korps.

Temaet for dette årets arrangement er «Rettferdighet - grunnlaget for varig fred», og tar utgangspunkt i noen av de utfordringer som truer vår harmoniske sameksistens. Fredsbygging innebærer å involvere en rekke organisasjoner som sammen kan bidra og handle mot et felles mål, nemlig å skape fred og harmoni i samfunnet.

Et av formålene med denne konferansen er å oppfordre deltakerne til å aktivt arbeide for fred, for forsoning mellom forskjellige folkeslag, med den hensikt å øke samholdet i samfunnet og derved skape et bedre og harmonisk samfunn. FN refererer til fredsbygging blant annet som forsøk på å redusere et lands risiko for å komme i konflikt ved å styrke nasjonale kapasiteter for konflikthåndtering og legge grunnlaget for bærekraftig fred og utvikling. Denne konferansen er et lite bidrag i den sammenheng fra vårt trossamfunn.

Programmet for konferansen i år består av en rekke innlegg fra fornemme gjester, etterfulgt av bevertning og mulighet for omvisning av moskeen. Påmelding til arrangementet gjøres via denne lenken: www.fredskonferansen.no/pamelding

Med vennlig hilsen

AMJ Norge (Ahmadiyya Muslim Jama’at)

Nøkkelord

Kontakter

Faisal Suhel
Ahmadiyya Muslim Jama’at (AMJ Norge)
Søren Bulls vei 1
1051 Oslo
+47 412 35 366
info@ahmadiyya.no

Bilder

Foto: AMJ Norge
Foto: AMJ Norge
Last ned bilde

Om AMJ Norge

AMJ Norge
AMJ Norge
Søren Bulls vei 1
1051 Oslo

+47 986 94 274http://ahmadiyya.no/

Følg pressemeldinger fra AMJ Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AMJ Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AMJ Norge

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye