Huawei Norge

IFA 2022: Huawei letter sløret på flere nye produkter

Del

Berlin, 2.september 2022: Denne uken er det duket for det årlige høydepunktet innen forbrukerteknologi, nemlig IFA i Berlin. Huawei er på plass med en rekke nye produkter, og ikke minst for å demonstrere sitt engasjement for innovativ forbrukerteknologi.

På tvers av både maskin- og programvare fortsetter Huawei å levere funksjoner som gjør brukeropplevelsen både bedre og enklere, og som samtidig åpner opp for mer intuitive samarbeidsformer på tvers av enheter. Disse fordelene vises i en rekke av Huaweis nye produkter; i bærbare datamaskiner, nettbrett, smartklokker og telefoner.

Huaweis presentasjon under IFA finner sted lørdag 3. september kl. 10.30 (CET).

- IFA har alltid vært en viktig plattform for innovasjon på tvers av teknologibransjen, og nok en gang har Huawei noen virkelig spennende produkter utstilt. I år har vi satt søkelys på design av maskin- og programvare som gir en sømløs opplevelse på tvers av enheter basert på brukerbehov. Fra helse og trening, til underholdning og smarte kontorløsninger. Huawei fortsetter å flytte grensene og vil fortsette å tilby fantastiske teknologiske innovasjone, sier William Tian, VD for Huawei Consumer Group i Vest-Europa.

Flere spennende produkter i vente

Et av flaggskipproduktene Huawei presenterer under IFA er MateBook X Pro, deres nyeste bærbare datamaskin som kommer med en rekke innovative funksjoner og med en vakker metallisk matt finish. Bruken av lette og holdbare magnesiumlegeringer og en «Micro-arc Oxidation Coating»-prosess gjør den bærbare datamaskinen svært mobil, slitesterk og behagelig å håndtere. Ikke bare har MateBook X Pro oppgradert eksteriøret, men skiller seg også ut på en rekke tekniske områder med:

  • 14,2-tommers 3,1K FullView-skjerm
  • Inkluderer den mest avanserte touchpad-en på en MateBook hittil
  • 12th Gen Intel® Core™ prosessor med helt ny hybridarkitektur, hele 60% mer effektiv enn forgjengeren.
  • HUAWEI Shark Fin kjølesystem tilrettelegger for at HUAWEI MateBook X Pro kan yte effektivt i en lengre periode.

I tillegg til Huaweis overnevnte flaggskip kunne selskapet annonsere mer informasjon om en rekke andre spennende produktnyheter:

  • HUAWEI MatePad Pro er selskapets neste nettbrett med oppgradert design, skjermkvalitet, audiovisuell opplevelse og program- og maskinvare. MatePad Pro kommer med en 12,6-tommers HUAWEI OLED Real Color FullView-skjerm med en 120Hz høy oppdateringsfrekvens, et 90 % skjerm-til-kroppsforhold og Universal Color Consistency-teknologi for å gi rikere funksjoner og konsistente farger.

  • HUAWEI WATCH D. Flere av Huaweis bærbare enheter kan måle ulike og viktige helseparametere, som hjerterytme og syreopptak. Data som gir brukeren et godt bilde av egen helse. Under IFA ble smartklokken Huawei WATCH D lansert og er intet unntak når det kommer til måling. Smartklokken vil tilby god måling av trening og helse – blant annet nøyaktig hjertesporing og SpO2.

  • Huawei fortsetter også utviklingen av sitt eget økosystem. Huawei Mobile Services og AppGallery har nå 580 millioner aktive brukere, hvorav mer enn 45 millioner er basert i Europa. Antall apper tilgjengelig i AppGallery har økt med 147 % fra år til år, og det er over 5,5 millioner registrerte utviklere som jobber med å tilgjengeliggjøre enda flere.

Huawei kunne også annonsere nyheter på mobilfronten med HUAWEI Nova 10 og Nova 10 Pro, som følger kameratrender og fokuserer på mobilens kamerateknologi, både foran og bak. Historisk sett er det som regel det bakre kamera som blir prioritert, men ser man bruken av frontkamera opp mot flere sosiale medie-apper er ytelsen særdeles viktig. Dette er et fokus i nyheten Nova.

Pris og tilgjengelighet
Flere produkter vil lanseres i Europa ila. 2022. Nærmere informasjon om pris, tidspunkt og lokal tilgjengelighet vil kommuniseres fortløpende.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer Business Group

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

 

For mer informasjon, besøk:

http://consumer.huawei.com/no

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileSE/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweisverige/

YouTube: https://www.youtube.com/user/HuaweiSverige

 

 

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Web Summit 2022: Huawei viser frem imponerende vekst og innovasjon3.11.2022 10:30:00 CET | Pressemelding

Oslo, Norge, 03. november 2022. Huawei, et av de ledende globale teknologiselskapene, annonserte en rekke forretningsoppdateringer og innovasjoner under sin årlige utviklerkonferanse HDC.Europe på Web Summit 2022. Over 200 utviklere og bedriftsledere deltok på konferansen hvor Huawei diskuterte HUAWEI Mobile Services (HMS) sin vekst, inkludert selskapets kommende teknologi og visjon for 2023.

HUAWEI Ads presenterer globale samarbeid og innovative løsninger på bransjemessen DMEXCO22.9.2022 12:30:00 CEST | Pressemelding

Huawei Ads fortsetter å ekspandere i raskt tempo i Europa. Som neste steg i utviklingen av deres annonseøkosystem inngår selskapet nå nye samarbeid. På bransjemessen DMEXCO 2022 forteller Huawei mer om de nye partnerskapene, og et antall innovative og kreative løsninger som skal hjelpe utgivere og annonsører å finne nye målgrupper og styrke deres merkesikkerhet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom