Huawei Norge

Huaweis nye P40-serie - en ny æra for mobilfotografering

Del

Flaggskipserien Huawei P40 huser den største bildebrikken noensinne i en Huawei-mobil. Det gir en uslåelig kameraopplevelse. Legger du til høyhastighets 5G og et banebrytende design får du en mobil i verdensklasse.

P40 Pro Crystal phone case.
P40 Pro Crystal phone case.

Huawei annonserte i dag Huawei P40 Pro+, Huawei P40 Pro og Huawei P40. Disse utgjør den nye flaggskipserien Huawei P40, som med banebrytende design og kamerainnovasjoner setter en ny standard for hva du kan forvente av en smarttelefon.

P40-serien fortsetter Huaweis tradisjon for fremragende bildeopplevelser. Gjennom en ny banebrytende sensor øker lysinntaket betraktelig i mørke omgivelser, mens et forbedret periskopdesign muliggjør 10x optisk zoom. Hele P40-flaggskipserien* kommer med det kraftige Kirin 990 5G-chipsettet og støtter høyhastighets 5G og Wi-Fi 6 Plus.

Vakkert design

Den avanserte maskinvaren kommer i en vakker og kompakt innpakning, som blant annet inkluderer den naturinspirerte Huaweis Quad-curve Overflow-skjermen. I den ligger en forbedret fingeravtrykkleser, som er flyttet lenger opp på skjerme og har et større areal. Fingeravtrykkleseren låser opp 30 prosentraskere enn P30-serien.

P40 og P40 Pro er tilgjengelig i tre forskjellige blanke farger; Ice White, Deep Sea Blue og Black, samt to matte farger; Blush Gold og Silver Frost. P40 Pro+ har en polert, keramisk bakside og kommer i de ikoniske fargene White Ceramic og Black Ceramic.

Overlegne fotoopplevelser

I Huawei P40-flaggskipserien finner du det avanserte Ultra Vision-kamerasystemet fra Leica, som er tilgjengelig med tre, fire og hele fem-kameraer. Huawei P40 har en ultravidvinkel, vidvinkel og telefotoobjektiv. Huawei P40 Pro kommer med et videreutviklet firekamerasystem fra Leica, som inneholder et SuperSensing Cine-kamera og et 3D Depth Sensing-kamera samt 50x SuperSensing Zoom. Huawei P40 Pro+ gir deg eget kamera for optimal bildekvalitet ved 80mm, samt en enestående SuperZoom, som støtter 10x optisk zoom, 20x hybrid zoom og 100x digital zoom.

Huaweis Ultra Vision-sensor, som er tilgjengelig på hovedkameraet i hele P40-flaggskipserien, er diagonalt hele 1/1.28 tommer. Inkludert pikselbinding oppnås en pikselstørrelse på 2.44μm. Octa PD AutoFocus gir høyhastighetsfokus uansett forhold og Huawei XD Fusion Engine benytter seg av AI for å øke detaljgjengivelsen under alle typer lysforhold.

Super zoom og fargegjengivning

Huawei P40 Pro bringer motiver som er langt unna nærmere deg, ved hjelp av 5x optisk zoom, 10x hybrid zoom og 50x digital zoom. For første gang noensinne kommer den også med et RYYB-fargefilter, som gir økt lysinntak og forbedrer kvaliteten på bilder tatt med zoom. Huawei P40 Pro+ har 10x SuperZoom med et nytt periskopdesign, som reflekterer lyset fem ganger. Dermed forlenges lysbanen med 178 prosent for å gi ekte optisk zoom. Det optisk stabiliserte Ultra Vision-hovedkameraet og SuperZoom-funksjonen jobber i tandem med telefonens AI-funksjoner, slik at man får trippel OIS+AIS og dermed merkbart forbedret foto- og videostabilisering.

Hudtoner og tekstur gjengis på detaljnivå ved hjelp av en ny Multi-spectrum fargetemperatur-sensor. I tillegg har P40-serien en hvitbalanse-algoritme som ved hjelp av AI øker nøyaktigheten i fargegjengivningen med 45 prosent. Deep learning-algoritmer gir portrettoptimalisering i sanntid med et økt lys- og detaljnivå.

Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro+ har et selfie-kamera på 32 megapiksler og et infrarødt dybdekamera som støtter autofokus og bokeh-simulasjon. Dermed får du de enestående portrettfunksjonene Huawei er kjent for, samt infrarød ansiktsåpning for sikker opplåsing av telefonen uansett lysforhold. Sist, men ikke minst, kommer telefonene nå med AI Remove Passerby og AI Remove Reflection, som gjør at man kan fjerne uønskede objekter eller gjenskinn fra bildet etter det er tatt.

Video i toppklasse

Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro+ kommer begge med en ultravidvinkel med en brennvidde på 18mm samt en 1/1.54 tommer sensor som støtter 3:2-format. Pikslene på sensoren kan justeres individuelt, slik at du kan ta opp med lang, kort eller normal eksponeringstid. Sedecimpixel Fusion-teknologi er innebygd i kameraet. Det gir det støtte for 16-i-1 pikselbinding som kan produsere 4,48μm superpiksler, noe som gjør at man kan øke lyssensitiviteten til ISO51200 og filme i 7680 Ultra Slow Motion.

Huawei P40-flaggskipserien støtter bokeh-simulering i sanntid for videoer. Denne etterligner effektene til et objektiv med stor blenderåpning og tillegger progressiv bokeh, som fremhever subjektet i bildet. Telefotoobjektivet kan fange høyoppløselig zoom-video og 4K timelapse-videoer. Audio Zoom, som er tilgjengelig i hele P40-flaggskipserien, gjør at du kan zoome inn på en lydkilde for å heve volumet på den.

En 5G-kraftplugg

Som nevnt kommer hele P40-flaggskipserien med chipsettet Kirin 990 5G. Det gjør at den har fullintegrert 5G-forbindelse med den mest omfattende støtten for ulike 5G-bånd. I tillegg tilbyr chipsettet en energieffektivitet som overgår alle tidligere modeller. Huawei P40 Pro og Huawei P40 Pro+ har en 90Hz skjerm som er drevet av en forbedret grafikkbehandlingsmotor, som er i stand til å gi spillopplevelser i 90Hz

P40-serien støtter 160MHz Wi-Fi 6 Plus-teknologi som tillater dataoverføring i 2 400Mbps-hastighet. Den industriledende 40W trådløse SuperCharge-ladingen er tilgjengelig på P40 Pro+ for en ekstremt hurtig ladeopplevelse.

EMUI 10.1-operativsystemet introduserer en rekke nye funksjoner som muliggjør en mer sømløs AI-opplevelse. Ved å utnytte Huaweis ansiktsgjenkjenningsteknologi kan Huawei MeeTime gi godt belyste videosamtaler i 1080p, selv når det er lite lys i rommet fra før av.

Huawei Share integrerer en rekke funksjoner på tvers av enheter. Det er ikke bare enklere å overføre filer, men også å opprette kontakt og dele skjermer mellom forskjellige enheter. Stemmeassistenten Celia gjør også sin internasjonale debut med en rekke funksjoner og smart objektgjenkjenning, i tillegg til støtte for styring av musikk, video og tekstmeldinger.

Flerskjermmodus bryter ned barrierene mellom en Windows-PC og en Android-enhet for en sømløs opplevelse på tvers av enheter. Etter å ha opprettet forbindelsen kan man enkelt overføre filer mellom enhetene. Filer kan enkelt overføres, og andre funksjoner kan også brukes sømløst på tvers av skjermer, som for eksempel videosamtaler.

I tett samarbeid med globale utviklere tilbyr Huawei et bredt utvalg av globale og lokale apper på AppGallery, Huaweis egen appbutikk. Brukerne kan også nyte et stort bibliotek av kvalitetsinnhold på Huawei Video, Huawei Music og Huawei Reader. Nytt innhold blir lagt til kontinuerlig.

Pris og tilgjengelighet

Huawei P40-serien er tilgjengelig i Norge og utsalgsprisen blir:.

Model 

Colour 

Configuration 

Price 

HUAWEI P40 Pro+ 

White Ceramic 

Black Ceramic 

8gb+512gb

1390 Euro (norsk pris ikke bekreftet ennå)

HUAWEI P40 Pro 

Silver Frost 

Deep Sea Blue 

Black 

8gb+256gb

NOK 11 490,-

HUAWEI P40 

8gb+128gb

NOK 9 490,- 

Huawei P40 Pro+ kan også kjøpes med en premium gaveeske som inkluderer både flaggskipmodellen og et glamorøst deksel som er dekket med Swarovski-krystaller.

I tillegg til Huawei P40-serien lanserte Huawei også Huawei Watch GT2e, Huawei Sound X og nye S / S’20 Huawei X Gentle Monster Eyewear. Med det beriker de sin produktportefølje ytterligere og gir brukerne mulighet til å leve et bedre digitalt liv.

Forhåndssalget av P40 og P40 Pro starter 26.03 kl. 16:00 og varer til 5. april. De som bestiller i denne perioden får med Freebuds 3 (1790kroner) og Skylagring HUAWEI Mobile Cloud 12months 50GB Storage.

*P40-flaggskipserien inkluderer P40, P40 Pro og P40 Pro+. Hele P40-serien består av P40 lite E, P40 lite, P40, P40 Pro og P40 Pro+.

Kontakter

Bilder

P40 Pro Crystal phone case.
P40 Pro Crystal phone case.
Last ned bilde
P40 Pro.
P40 Pro.
Last ned bilde
P40 Pro.
P40 Pro.
Last ned bilde
P40 Pro.
P40 Pro.
Last ned bilde
P40 Pro Crystal phone case.
P40 Pro Crystal phone case.
Last ned bilde
P40 Pro+
P40 Pro+
Last ned bilde
P40 Pro.
P40 Pro.
Last ned bilde
P40 Pro+.
P40 Pro+.
Last ned bilde
P40 Pro+.
P40 Pro+.
Last ned bilde

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer BG

Huawei er et globalt konsern med hovedsete i Shenzhen, Kinas Silicon Valley. Konsernet er forskningsdrevet, har over 180.000 ansatte og virksomhet i 170 land. Huawei er verken statseid eller børsnotert, men eies av ansatte som brenner for at teknologi skal bidra til en enklere og bedre hverdag.

Huawei leverer kunnskap, teknologi, tjenester, utstyr og produkter til teleselskaper, offentlig og privat næringsliv og konsumenter. Vi er verdens 5. største selskap innenfor forskning og utvikling*, og en av få aktører som utvikler 5G-standarder, -utstyr og -produkter.

Huawei har solgt godt over 200 millioner smartmobiler i 2019, og har sterke plasseringer på de mest anerkjente indeksene over verdens mest verdifulle merkevarer.

*2018 EU Industrial R&D Investment Scoreboard

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com

 

Følg oss også på:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobile/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobile/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobile

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

Huawei: A Year and Beyond18.5.2020 14:26:51 CESTPress release

[Shenzhen, China, May 18, 2020] Huawei held its 17th annual Global Analyst Summit in Shenzhen, both onsite and online. At the event, Huawei was joined by over 2,000 analysts, key opinion leaders, and media representatives from a range of industries, including telecoms, the Internet, and finance. Together, they discussed how the industry can work together to weather the difficult times, achieve win-win outcomes, and accelerate the arrival of the intelligent world.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom