Huawei Norge

Huawei Watch Fit er den perfekte treningspartner

Del

Forbedre formen, helsen og stilen din med denne kule og smarte treningsklokken fra Huawei.

Huawei lanserer Huawei Watch Fit, deres første sportsklokke med en avrundet, rektangulær form. Bli inspirert til å teste nye treningsformer med nye animerte treningskurs, treningsmoduser og forskningsbaserte helsemålingsfunksjoner.

Få bedre kondis

Stadig flere av oss tester nye treningsformer. Enten det er yoga, pilates eller løping som er i fokus vil mange ha glede av en treningskompanjong som kan guide dem underveis. Nye Huawei Watch Fit leverer på dette området, med intelligente funksjoner som gjøre det lettere å trene hvor og når som helst.

Huawei Watch Fit er den første sportsklokken med en animert personlig trener. Den har 12 treningsøkter og 44 demonstrasjoner av øvelser, slik at du kan sørge for at du har riktig teknikk. De animerte treningsøktene gir deg gratis personlig trening en-til-en uten behov for en smarttelefon. Styrketrening, magetrening og andre øvelser kan hjelpe deg å trene hjemme selv om du er presset på tid. I tillegg gir klokken varsler når det er på tide å bevege seg hvis du sitter for lenge.

For deg som ønsker å måle prestasjonene i detalj har Huawei Watch Fit hele 96 ulike treningsmoduser med avansert datamåling. 11 profesjonelle treningsmodus dekker de mest populære treningsformene, som løping, gåing, sykling og svømming. De resterende 85 treningsmodusene inkluderer blant annet dansing, ballsport, vannsport, vintersport og ekstremsport, slik at alle finner sin treningsform uansett hvor liten eller spesialisert denne er. Brukerne kan enkelt velge sin favoritt-treningsmodus for å måle prestasjonen ved hjelp av sensorer som måler puls, hjertefrekvensintervall, kalorier, treningstid og mer.

Forbedre helsen din

Vi blir også mer og mer opptatt av egne helsedata. Mange ønsker omfattende helsedatafunksjoner - og gjennom overvåking av hjertefrekvens, søvn og oksygenmetning (SpO2) får du akkurat det i Huawei Watch Fit.

Huaweis egenutviklede TruSeen™ 4.0 pulsmålingsteknologi gir Huawei Watch Fit støtte for intelligent pulsovervåking, slik at du kan se nåværende hvilepuls i tillegg til en infografikk som viser hvordan pulsen har endret seg det siste døgnet. Den gir også varsel ved unormal hjertefrekvens.

Huawei TruSleep™ 2.0 gir overvåking av søvn og søvnstadier, puls i sanntid og søvnpustekvalitet. Klokken gjenkjenner når du sovner og våkner, og bruker disse dataene til å lage en omfattende søvnanalyse som viser deg de forskjellige stadiene av søvn, som for eksempel lett søvn, dyp søvn og REM-søvn. Ved å utnytte Huaweis AI-teknologi kan den identifisere seks typiske søvnproblemer, inkludert søvnvansker, lett søvn, rastløshet, tidlig oppvåkning, for mange drømmer og en uregelmessig arbeids- og hvileplan. Ved hjelp av disse dataene og analysene gir Huawei Watch Fit hundrevis av forslag til søvnforbedring og personlige søvntjenester. Kombinert med den langvarige batterilevetiden betyr dette at du kan spore søvnen hver natt og få en bedre helse.


De omfattende helsesporingsfunksjonene, som SpO2-overvåking, overvåkning av stressnivå og menstruasjonssyklushåndtering, sørger for at du har alle dataene du trenger for å følge med på egen helsetilstand. SpO2-overvåking hjelper deg med å holde oversikt over oksygenmetning i blodet, mens overvåkning av stressnivå vil kunne gi deg tilbud om pusteøvelser for å hjelpe deg med å slappe av. Menstruasjonssyklushåndtering hjelper deg med å forstå din fysiske form og forutsi menstruasjonssyklusen.

Oppgrader stilen din

Huawei Watch Fit er Huaweis første treningsklokke med avrundet, rektangulær form. Med en skjermstørrelse på 1.64 tommer er det enkelt å bruke tjenestene på AMOLED HD- skjermen.Med ultratynne rammer kan du nyte den blendende og fargerike skjermen med minimale distraksjoner.

Klokken veier bare 34 gram og har et slankt, elegant utseende som komplimenterer ethvert antrekk. Moderne fargealternativer for reimen, f.eks. mintgrønn, sakura-rosa, cantaloupe-oransje og grafitt gir deg mulighet til å uttrykke deg selv med ulike stiler. Det pustende designet på reimen fungerer sammen med langvarig batterilevetid for å sikre at du kan bruke den nye Huawei Watch Fit i flere dager eller til og med uker sammenhengende.    

Tilpasningen stopper ikke der, ettersom Huawei Watch Fit tilbyr over 130 forskjellige urskivedesignalternativer gjennom Huaweis Watch Face Store. Du kan også tilpasse urskivene med egne fotoalbum synkronisert direkte fra smarttelefonen din, og du kan velge hvilke data som skal vises i henhold til dine behov. Alltid på-skjermen har seks standby-urskiver slik at du raskt og enkelt kan sjekke både tid og status på klokken.    

Huawei Watch Fit er tilgjengelig i norske butikker fra 28. september og koster kun 1290 kr.

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer Business Group

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no

Følg oss på:

Facebook: facebook.com/HuaweiDevice

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice

YouTube: youtube.com/HuaweiDevice

Instagram: instagram.com/huaweiconsumer

Google+: plus.google.com/+HuaweiDevice

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom