Huawei Norge

Huawei Video inngår samarbeid med discover.film

Del

Tusenvis av høykvalitets kortfilmer til Huawei Video i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Discover.film ble lansert i oktober i fjor, men har allerede rukket å etablerere seg som den ledende strømmetjenesten for høykvalitets kortfilmer, et format som passer perfekt til mobilen. På discover.film kan du se alt fra science fiction og romantiske komedier, til dokumentarer og direktesendt innhold. Filmene er som regel 10-15 minutter lange og mange av de gjestes av kjente Hollywood-stjerner.

‒ Det er med stor glede at vi introduserer discover.film som ny partner for Huaweis Premium Video-tjeneste. Nå får nordiske brukere tilgang til de ferskeste og beste kortfilmene på markedet, uttaler Dr. Jaime Gonzalo, visepresident for Huawei og Honor Consumer Mobile Services i Europa.

Discover.film tilbyr mesteparten av filmene sine gratis med korte reklamesnutter, men en Premium-funksjon uten reklame vil også bli tilgjengelig i løpet av året. Selv om innholdet er spesialtilpasset for mobilskjermen, kan det naturligvis også strømmes til TV-en. Skal du på farten, kan du laste ned innholdet lokalt, for avspilling uten internett.

‒ Vi er glade for å ha blitt valgt som en strategisk partner for Huawei Video-appen. Partnerskapet vil levere høykvalitets kortfilmer til et globalt publikum, og gir tusenvis av filmskapere en enorm distribusjonsplattform. Nå kan millioner av mennesker fra hele verden se deres prisbelønte filmer, uttaler Sarah Thomson, administrerende direktør og med-grunnlegger i discover.film.

Discover.film er allerede tilgjengelig på Huawei-enheter gjennom Huawei Video-plattformen, men for å få tilgang til innholdet må du sørge for at du har siste oppdatering (som per i dag er 8.5.90.311).

Om Huawei Video

HUAWEI Video har over 200 millioner aktive brukere hver måned og vokser med stormskritt i Europa etter lanseringen våren 2020. Visjonen til Huawei Video er å være den videoplattformen du går til når du ønsker underholdning, informasjon eller inspirasjon.

Om Discover film

Discover.film ble lansert oktober 2019 og er den verdensledende plattformen for høykvalitets kortfilm og underholdning. Plattformen har tusenvis av kortfilmer med Hollywood-stjerner og fremadstormende talenter fra bransjen, på tvers av alle sjangere og språk.

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom