Huawei Norge

Huawei utvider produktporteføljen med seks nye produkter

Del

Huaweis globale produktlansering avslører nye full-scenario-produkter som gjør livet enklere og smartere

10. september 2020—dag gikk Huawei Consumer Business Groups globale lanseringsevent av stabelen. Under tittelen “HuaweiSeamless AI Life” fikk vi presentert seks nye produkter som ytterligere beriker 1+8+N-økosystemet. 

Blant de nye produktene er FreeBuds Pro, ny pro-varianter av det allerede anerkjente lydproduktet med forbedret aktiv støydemping (ANC), nytt design og brukersentrerte funksjoner. Watch GT2 og Watch FIT er siste tilskudd til selskapets wearable-linje. De tilbyr premium design, nye funksjoner for helse- og treningsmåling oenda flere treningsmoduserMatebookX og Matebook 14 er to nye, lette, bærbare datamaskiner som revolusjonerer mobil produktivitet med sin kompakte form og smarte funksjoner muliggjort av HuaweiShare-funksjonen. 

I løpet av presentasjonen, bekreftet ogsåHuawei sin forpliktelse til en sømløs AI-strategi og til å jobbe med partnere for å utvikle økosystemet 1+8+N. De nye produktene er alle designet for å gi en mer -og en bedre tilkoblet brukeropplevelse. Målet er å få en enklere og smartere hverdagnoe som gjenspeiler Huaweis misjon om å bygge en bedre sammenkoblet verden. 

‒ Store brukeropplevelser er alltid basert på innovasjon, men vår innovasjonsreise begynner og ender alltid med forbrukeren. Fremover vil vi fortsette å samarbeide med våre høyt verdsatte partnere for å tilby flere smarte opplevelser til forbrukere over hele verden, sier Richard Yu, administrerende direktør i Huawei Consumer BG. 

HUAWEI FreeBuds Pro: ANC og omsluttende lyd 

FreeBuds Pro er verdens første TWS-øreplugger (true wireless stereo) som støtter smart, dynamisk støydemping. Med en integrert løsning for maskinvare og programvare, kan ørepluggene identifisere støyen fra brukerens omgivelser, og automatisk bytte mellom tre profiler – generell, koselig og optimal – for å tilby optimal støydemping. FreeBuds Pro leverer en markedsledende støydempende ytelse på 40 dB. Dobbel tilkobling (Dual Connection) med Android-, iOS- og Windows-smarte systemer gir brukeren muligheten til å bytte sømløst mellom enheter uten å være bundet til en merkevare. Med nyekontrollfunksjoner som å sveipe og klype på øretelefonstammen, får brukeren enda bedre kontroll over øretelefonene 

HUAWEI WATCH GT 2 Pro & HUAWEI WATCH FIT: Praktisk og avansert til daglig bruk 

Huawei Watch-familien fortsetter å ekspandere, og kommer nå med to nye produkter gjennomsyret av innovasjoner som begge gjør det enklere å holde seg frisk og i form. 

Nye Watch GT2 Pro kommer ikke bare med funksjoner som forbrukere har blitt glad i fra tidligere versjoner. Sportsklokken tilbyr også opptil to ukers batterilevetid, mer enn 100 treningsmoduser, samt avansert sport- og helsestyring. 

Helsemålingsfunksjonene er mer avanserte enn noen gang med den oppgraderte HuaweiTruSeen™ 4.0+-teknologi som tilbyr ekstremt nøyaktig pulsmåling.Klokken er også oppgradert med nye treningsmoduser som ski, snowboard og golf driving range.Sistnevnte analyserer golfspillerenssvingtempo og hastighet, og gir til og med visuelle svingdemonstrasjoner på urskiven.Totalt får du nå over 100 treningsmoduser i Watch GT2 Pro. 

Watch GT2 er en robust, men minimalistisk og komfortabel sportsklokke i førsteklasses materialer. Glasset er laget av safir som gir et hardere, mer holdbart eksteriør som beskytter mot riper, mens klokkens chassis er laget av titan som gjør at den fungerer godt både i varme og kalde temperaturer. I tillegg har klokken støtte for apper slik at brukeren enklere kan installere nye funksjoner.  

Huawei Watch FIT  

Sammen med Watch GT2 ble Watch FIT lansertden første sportsklokken til Huawei med et avrundet rektangulært design. Sportsklokken kommer med en blendende 1,64-tommers AMOLED-skjerm som tilbyr god interaksjon og egner seg godt til å vise innhold. 

Med en vekt på 34 gram, føles Watch FIT så lett som et sportsarmbånd. Som Watch GT2, tilbyr også denne klokken den oppgraderte hjertefrekvensteknologien, HuaweiTruSeen™ 4.0Ved å utnytte Huaweis egne multi-sensor AI nervesystems-algoritme og avanserte PPG-komponenter, gir den mer nøyaktig 24-timers måling av blodets oksygenmengde, søvnanalyser og stressnivå. All data analyseres også for å tilby treningsråd som hjelper brukeren med å holde seg frisk og sunn. 

Watch FIT er den første sportsklokken til Huawei som støtter Quick-workout animasjoner1. Ved å kombinere 44 standard treningsrutiner og sette dem inn i 12 animasjoner, får brukeren en rask og enkel inngang til å raskt sette i gang med en treningsøkt. Watch FIT tilbyr også 13 løpeøkter skreddersydd for løpeentusiaster. Løpehastighet blir analysert i sanntid for å hjelpe brukeren til å konstant optimalisere treningen. Videre kommer sportsklokken med 96 ulike treningsmodus, innebygd GPS og 5ATM vannmotstand. 

På tross av sin nette, kompakte form, tilbyr smartklokken opptil 10 dager batteritid. Watch FIT støtter også Huaweis hurtigladeteknologi, der fem minutter med lading kan gi nok batteri til at klokken holder en hel dag med vanlig bruk. 

HUAWEI MateBookX & HUAWEI MateBook 14: Redefinert mobil produktivitet 

Neste tilskudd i porteføljen av datamaskiner er flaggskip-produkteHuaweiMateBookX. Den komiberer flaggskipets ikoniske design og innovative teknologi, meforbedret design og enda smartere funksjoner. MateBookX veier kun 1 kg og måler kun 13,6 mm på sitt tykkeste og er smalere enn et A4-ark.  PC-en er med det svært enkel å ha med seg rundt, hvor enn du går.  

 Under den virtuelle lanseringen presenterte Huawei også Huawei MateBook 14, referanseindeksen for bærbare datamaskiner med høy ytelse i en tid med “mobil produktivitet 3.0”. MateBook 14 har et bærbart design og kraftig ytelse, og integrerer AMD Ryzen 4000 H-serieprosessor med Huawei Shark Fin-fans som gir overlegen termisk ytelse selv under intense arbeidsbelastninger. I tillegg til ytelse har den en 2K HUAWEI FullView Display4 og støtter smarte funksjoner, inkludert samarbeid med flere skjermer for å hjelpe forbrukerne å holde seg produktive på veien. 

Produkt

Tilgjengelighet

Pris

HUAWEI FreeBuds Pro

12. oktober

NOK 1.990

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

28. september

NOK 3.290

HUAWEI WATCH FIT

28. September

NOK 1.290

HUAWEI MateBook X

19. oktober

NOK 16.990

HUAWEI MateBook 14

12. oktober

NOK 9.999-10.999

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom