Huawei Norge

Huawei lanserer sin første trådløse Wi-Fi-høyttaler

Del

I samarbeid med Devialet lanserer Huawei sin første trådløse Wi-Fi-høyttaler, Huawei Sound X, med prisvinnende design, markedsledende brukervennlighet og imponerende lydkvalitet.

Under lanseringseventet for P40-serien annonserte Huawei også en ny trådløs høyttaler. Den har fått navnet Huawei Sound X og kommer med bransjeledende lyd fra fra det franske hi-end-merket Devialet. Høyttalerens design har allerede mottatt anerkjennelse i form av «2020 German iF Design Award».

Huawei Sound X støtter strømming av musikk over Wi-Fi, noe som gir bedre lydkvalitet og stabilitet enn en Bluetooth-tilkobling. For å koble til trenger du kun å legge telefonen inntil høyttaleren, så er sammenkoblingen opprettet. Musikken kan du kontrollere fra telefonen din via et integrert kontrollpanel i EMUI 10.1, tilsvarende Apples AirPlay-funksjon. Du kan også ta imot anrop direkte på høyttaleren med en enkelt håndbevegelse.

Sammen har Dvialet og Huawei klart å skape en høyttaler med utmerket lyd, i en liten innpakning. Dette muliggjøres blant annet ved hjelp av Devialets patenterte signalprosesseringsteknologi SAM® (Speaker Active Matching) og deres ikoniske Push-Push-symmetriske struktur, som gjengir lyden helt uten tap og forstyrrelser. Høyttaleren har en imponerende bass til tross for den lille passformen gjennom to 60W-subwoofere.

Huawei Sound X vil være tilgjengelig i Norge. Pris og tidspunkt blir klart senere.

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer BG

Huawei er et globalt konsern med hovedsete i Shenzhen, Kinas Silicon Valley. Konsernet er forskningsdrevet, har over 180.000 ansatte og virksomhet i 170 land. Huawei er verken statseid eller børsnotert, men eies av ansatte som brenner for at teknologi skal bidra til en enklere og bedre hverdag.

Huawei leverer kunnskap, teknologi, tjenester, utstyr og produkter til teleselskaper, offentlig og privat næringsliv og konsumenter. Vi er verdens 5. største selskap innenfor forskning og utvikling*, og en av få aktører som utvikler 5G-standarder, -utstyr og -produkter.

Huawei har solgt godt over 200 millioner smartmobiler i 2019, og har sterke plasseringer på de mest anerkjente indeksene over verdens mest verdifulle merkevarer.

*2018 EU Industrial R&D Investment Scoreboard

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com

 

Følg oss også på:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobile/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobile/

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobile

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom