Huawei Norge

Huawei lanserer ny Wi-Fi-høyttaler i samarbeid med Devialet

Del

Huawei Sound blir den andre høyttaleren fra Huawei og de franske akustikk-kongene.

Nye Huawei Sound er etterfølgeren til Sound X, som ble lansert for et års tid siden. Den er betraktelig mindre enn sin forgjenger, men har en forbedret og fyldigere lyd som følge av Huawei og Devialiets komplementære egenskaper.

Mye futt i liten kropp

Huawei Sound har et akustisk design med fire høyttalere, bestående av en 4-tommers 40W basshøyttaler og tre 5W-høyttalere. Disse komplementerer hverandre og gir et nøyaktig og imponerende lydbilde.

Devialets Push-Push-teknologi bidrar også til å få mest mulig ut av det lille formatet, i form av to passive radiotorer som forsterker og utlikner hverandre slik at vibrasjoner unngås. Dette sørger for minimal forvrenging av lyden fra høyttalermembranene og enestående stabilitet selv om du skrur volumet helt opp til 90 dB.  

Den solide bassen var et av høydepunktene ved Huawei Sound X, og oppfølgeren hever standarden. Nye Huawei Sound har Devialets SAM® 2.0-teknologi med «1 aktiv og 2 passive basselementer». Denne anerkjente og intrikate måten å designe bassmodulen på gir et optimalt resultat med nyanserte, presise og forvregningsfri basstoner. Selv om nye Huawei Sound er mindre enn Sound X, er basstonene både dypere og fyldigere.

Med Huawei Sound kan flere nyte premiumlyd i et kompakt format og til en rimelig pris.

Devialet SPACE™-teknologi gir 360-graders lyd

Med tre jevnt fordelte diskanthøyttalere, komplementert av Devialet SPACETM -teknologien, er Huawei Sound kapabel til å fylle et helt rom med 360-graders surroundlyd.

SPACE™ utfordrer sannheten om at surroundlyd krever flere høyttalere nøyaktig plassert omkring i rommet. Ved hjelp av en algoritme skilles signalene fra direkte lyd, reflektert lyd og lyder fra omgivelsene der høyttaleren står. De tre retningsorienterte høyttalerne mottar signaler på hvor i rommet lytteren befinner seg, for å skape forbløffende surroundlyd uansett hvor du er.

På toppen av dette, tilbyr HUAWEI Sound fire lydmoduser: Devialet SPACETM Soundstage, Vocals, Hi-Fi, and Bass, som kan gi deg bedre tilpasset lyd uavhengig av hva du hører på. Du kan enkelt bytte mellom de forskjellige modusene i HUAWEI AI Life-appen.

Enklere tilkobling

Huawei Sound er svært enkel å bruke og har en rekke tilkoblingsmuligheter, som inkluderer Bluetooth (LDAC), UPnP, and 3.5 mm AUX*. Det er svært enkelt å koble til, du behøver bare å «tæppe» telefonen din på høyttaleren også er de sammenkoblet**.

Med støtte for LDAC får du også høykvalitets Bluetooth-overføring på opptil 990 kbps (teoretisk verdi), som er det tredoblede av hva vanlig Bluetooth gir.

Klassisk Devialet-design

Huawei Sound arver sitt premiumdesign fra forgjengeren Sound X. Den øvre delen av høyttaleren har en skinnende overflate som minner om et piano, mens den nedre delen av har et glatt fiberrutenett for enkel lydoverføring samt beskyttelse mot støv og vannsprut.

Den nye høyttaleren drar nytte av Huaweis markedsledende kommunikasjonsteknologi og Devialets enestående akustikkegenskaper der resultatet er en stemningsfull og unik lytteopplevelse. Det markerer en ny æra for trådløs Hi-Fi-lyd.

Pris og tilgjengelighet blir annonsert senere.

* 3.5mm AUX-kabelen må kjøpes separat.

**Krever at du har en Android-telefon med minimum Android 5.1.1, samt at du har aktivert NFC og skjermen er påskrudd. Søtter foreløpig ikke iOS.

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom