Huawei Norge

Huawei lanserer ny FusionCharge lader til elbil

Del

På den 35 internasjonale elbilmessen i Oslo (EVS35) lanserte Huawei sin nyeste lader, FusionCharge 40kW DC. Denne nye laderen er mer driftssikker, effektiv og produserer mindre støy. I tillegg skal den spare kunder for kostnader til drift og vedlikehold.

Den nye FusionCharge er bygd på fire hovedprinsipper:

  • Pålitelighet: Isolasjonen er så god at feilmarginen på laderen i løpet av ett år er mindre enn 0,2%. I tillegg støtter produktet «SMART O&M» via skyløsninger, slik at laderen ikke trenger manuel service.
  • Effektivitet: Laderen er en prosent mer effektivt enn sammenlignbare konkurrenter. Hver ladebunke på 120 kW kan spare ca. 1140 kWh strøm hvert år.
  • Stillegående: Huaweis lademodul produserer 9 dB mindre støy enn tilsvarende konkurrenter. Laderen justerer viften automatisk etter temperatur, og kan dermed tilpasse seg områder som krever lavere støynivå.
  • Allsidig: Modulen er godt egnet for bruk i private hjem. Samtidig tillater det brede spenningsområdet bruk til forskjellige biltyper og merker.

Huawei tilbyr også flere ladeløsninger skreddersydd for ulike scenarier. Ved lanseringen ble det vist en alt-i-ett boligløsning som kombinerer privatbil, energilagring og ladeenheter.

Transportsektoren produserer om lag 25% av verdens totale karbonutslipp. Elektrifisering er avgjørende for å få ned utslippene. Ifølge det internasjonale energibyrået nådde salget av elbiler (inkludert helelektriske og plug-in hybridbiler) 6,6 millioner biler globalt i 2021. Samtidig har EU satt et ambisiøst nullutslippsmål innen 2050, og ønsker å avvikle nybilsalg av fossile alternativer innen 2035.

Stort behov for flere og bedre ladestasjoner
For å få flere til å kjøre elbil er et godt utbygd ladenettverk avgjørende. Derfor trenger elbilister flere, bedre og mer tilgjengelige ladestasjoner. Infrastrukturen er nødt til å være forutsigbar og spille på lag med strømnettet. I tillegg er det viktig at produsenter tar ansvar for å sikre effektivitet og lang levetid på produktene.

Ved lanseringen delte Huawei Digital Power sin visjon om en mer brukervennlig ladeopplevelse. Målet for Huawei er å bidra til å bygge grønnere og mer effektive ladenettverk som får flere til å bytte fra fossil til elbil.

Peng Jianhua, president for Huawei Digital Power Intelligent Charging Business, sa: «Vårt mål er å redusere utslippene fra transportsektoren. Vi ønsker å samarbeide med industripartnere for å utvilke bedre løsninger for forbrukerne.»

Om EVS
EVS - International Electric Vehicle Symposium & Exhibition - ble grunnlagt i 1969 av World Electric Vehicle Association (WEVA) og EVS35 er vert for European Association for Electromobility (AVERE). I mer enn femti år har det utviklet seg til den mest innflytelsesrike internasjonale begivenheten i e-Mobility-bransjen, som viser frem de nyeste teknologiene, markedsdynamikken og fremtidige trender.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

La smartklokken hjelpe med å få kontroll på helsen1.6.2022 09:11:47 CEST | Pressemelding

En smart sportsklokke er et utmerket verktøy for deg som vil vite mer om helsen din ettersom den gir deg informasjon om alt fra puls og hvile til posisjon og hastighet. Alt dette er med på å oppmuntre til en sunnere livsstil – slik at du kan bli ditt beste jeg. Med andre ord kan smarte sportsklokker og appene som er tilgjengelige hjelpe deg med å bygge din personlige helsedatabase: et digitalt bilde av hvordan du trener, hviler, restituerer og føler deg. Huawei har avanserte målemetoder og apper, og ved hjelp av disse verktøyene kan brukere lage vitenskapsbaserte opplæringsplaner.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom