Huawei Norge

Huawei lanserer flaggskip Gaming - og PC-skjermer: HUAWEI MateView serien markerer selskapets inntog på markedet for PC-skjermer

Del

Oslo, Norge, 2. juni 2021: Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale event avsløre lanseringen av HUAWEI MateView GT og HUAWEI MateView.  Lanseringen markerer en introduksjon av skjermer til selskapets PC-produktportefølje. MateView bringer videre kvalitetene kjent fra HUAWEI Mate-serien, med sin banebrytende teknologi, stor pålitelighet og enestående kvalitet. 

HUAWEI MateView GT

Buet ultrawide skjerm gir en spektakulær opplevelse
HUAWEI MateView GT er Huaweis første buede skjerm. Den buede 21:9, 34-tommers skjermen støtter en oppløsning på 3440x1440. Den er designet for å maksimere spillytelsen og skape en spektakulær underholdningsopplevelse for spillere. Når det gjelder fargeytelse, er HUAWEI MateView GT perfekt for spill og videoredigering, ettersom den støtter DCI-P3-fargespekter. Hvert enkelt panel er profesjonelt kalibrert for å ha Delta E-verdi på <2. Videre støtter HUAWEI MateView GT en lysstyrke på opptil 350 nit og et kontrastforhold på 4000:1, samt HDR 10 for å gjøre innholdet mer realistisk. HUAWEI MateView GT har en buet ultrawide skjerm som støtter en oppdateringsfrekvens på 165Hz, med en innovativ integrert SoundBar. Med HUAWEI MateView GT er Huawei dedikert til å tilby forbrukerne en enda kraftigere og mer effektiv skjerm som tar spill- og underholdningsopplevelsene til et nytt nivå.

Jevn grafikk med en bransjeledende oppdateringsfrekvens
Huawei vet at en høy oppdateringsfrekvens er viktig for enhver spillskjerm. Med støtte for en oppdateringsfrekvens på 165Hz, øker HUAWEI MateView GT grafikkbehandlingsmulighetene til den tilkoblede enheten ytterligere. Dette sikrer ikke bare jevnere og klarere bilder for brukeren, men reduserer også eventuelle synsskader. Som Huaweis første skjerm leverer HUAWEI MateView GT utmerket ytelse for både spill og underholdning. Den kommer også med mange subtile, men kraftige funksjoner. Under den nedre rammen er det en joystick. Sammen med den sofistikerte OSD-menyen (On Screen Display), gjør HUAWEI MateView GT skjerminteraksjon enklere enn noensinne. Den har også bestått TÜV Rheinland Low Blue Light-sertifisering og støtter DC-dimming, som effektivt reduserer blått lys og flimring, noe som kan være skadelig for øynene.

Integrert SoundBar
Den innovative SoundBaren på HUAWEI MateView GT kombinerer høyttaleren og stativet til en enhet. Den inkluderer to høyttalere som støtter 2,0 stereolyd. Enten man spiller videospill eller ser filmer, gir dette en fantastisk surroundlyd. RGB-berøringspanelet på SoundBar tilbyr både en tilpasset lyseffekt og lar deg enkelt justere volumet med en finger. Den kombinerer perfekt estetikk og brukervennlighet, og skaper en eksklusiv og hyggelig skrivebordsopplevelse for brukerne. HUAWEI MateView GT kommer også med et bredt spekter av porter, inkludert en 3,5 mm lydkontakt for hodetelefoner og mikrofoner, to HDMI 2.0-skjermporter, en DisplayPort 1.4-port, en USB Type C for lading og en fullverdig funksjon Type-C-port som er unik i sin klasse. Til sammen kan disse portene oppfylle brukernes ulike behov for bruk.

Pris og tilgjengelighet
HUAWEI MateView GT vil bli tilgjengelig i Norge fra september. Veiledende pris er: NOK 5,999 med SoundBar og NOK 5,499 uten SoundBar.

HUAWEI MateView

Stor 4K + Ultra-HD-skjerm[1] som trofast gjengir virkelige farger
Med et 28,2-tommers 3:2-panel støtter HUAWEI MateView en oppløsning på 3840 × 2560 og gir en førsteklasses seeropplevelse der selv de minste detaljene gjengis på på skjermen. HUAWEI MateView har et skjerm-til-kropp-forhold på 94 prosent for å gi brukerne en oppslukende seeropplevelse. Skjermen går under det prestisjetunge «Mate-navnet», noe som gjenspeiler Huaweis dedikasjon til innovasjon. Huawei går inn i et nytt marked med samme ambisjoner om å revolusjonere bransjen, som selskapet hadde med sin smarttelefonvirksomhet. Med et vakkert, minimalistisk design, trådløs teknologi og Real Color Monitor[2], som støtter et bredt spekter av funksjoner, er HUAWEI MateView med på å sette standarden for neste generasjons smarte skjermer. Hver skjerm er profesjonelt kalibrert for å oppnå en fargenøyaktighetsvurdering på ΔE <1 i sRGB-modus og ΔE <2 i DCI-P3-modus[3]. HUAWEI MateView er VESA DisplayHDR ™ 400-sertifisert, noe som betyr at man vil se alle detaljer, selv de som kan være skjult i mørkere områder på skjermen. Skjermen støtter 98 prosent av DCI-P3-fargespekteret[4]og 100 prosent av sRGB-fargespekteret, som gir en utrolig bredde av farger som vises.

I likhet med mange bærbare PC-er i HUAWEI MateBook-familien har HUAWEI MateView fått TÜV Rheinland Low Blue Light[5]- og Flicker Free[6]-sertifiseringer, som vitner om dets evne til effektivt å filtrere skadelige lysutslipp og lindre potensiell øyeutmattelse forårsaket av skjermflikker.

Kablet og trådløs tilkoblingsmuligheter gir maksimal fleksibilitet
HUAWEI MateView benytter seg av Huaweis telekommunikasjonskompetanse, og støtter både kabelforbindelser og trådløs tilkobling ved å muligjøre tilkobling av blant annet mobiltelefon og nettbrett. Bak skjermen har brukerne tilgang til et utvalg av porter, inkludert to USB-C-porter, to USB-A-porter, en HDMI-port, en Mini DisplayPort og en 3,5 mm lydkontakt.

HUAWEI SmartBar leverer en ny UI-kontrollopplevelse
I motsetning til tradisjonelle skjermer som har en uintuitiv OSD-innstillingsmeny (On Screen Display), introduserer HUAWEI MateView HUAWEI SmartBar som tilbyr et brukervennlig berøringsgrensesnitt. Denne gjør det enkelt å justere forskjellige skjerminnstillinger, for eksempel inngangskilde og volum.

Dobbelt høyttaler- og mikrofon-lydsystem
To kraftige høytalere er innebygd i stativet og leverer spekulære lydopplevelser samtidig som kvalitetstap fra refleksjon minimeres.Også integrert i stativet er to mikrofoner som støtter innebygde algoritmer for støyreduksjon og lydopptak fra kilder som er opptil fire meter unna. Med HUAWEI MateView kan du være sikker på at du blir hørt under samtalen - enten du ringer hjemmefra eller fra kontoret. 

Pris og tilgjengelighet
HUAWEI MateView vil bli tilgjengelig i Norge fra september.
Veiledende pris er: NOK 6,999

  1. Oppløsning på 4K+ er 3840 × 2560. Oppløsining på standard 4K er 3840 × 2160.
  2. Trådløs · Real Colour Monitor er en skjerm som støtter trådløs projektering og «real colour display.» Gjennom tådløst tilkobling er real colour nøyaktig vist med 98 prosent av DCI-P3 fargespekter og ΔE <2 colour accuracy.
  3. ΔE<2 er den vanligste fargestandaren i DCI-P3 fargespekteret og ΔE<1 er den vanligtse fargestandarden i sRGB fargespekteret. Data er fra Huawei Labs. Fargenivået kan variere avhengig av skjermbruk og testmetoder.
  4. 98 prosent av DCI-P3 fargespekteret er vanlig. Skjermen støtter også 100% av sRGB fargespekteret. Brukere kan bytte mellom modusene i innstillingsmenyen.
  5. HUAWEI MateView har mottatt TÜV Rheinland Low Blue Light-og Flicker Free-sertifiserning. Low Blue Light Certification Test Conditions: when Eye Comfort mode is enabled, the display effect has passed the TÜV Rheinland low blue light tests This product is not for medical use. The blue light source has different energy reduction amplitudes with different wavelengths. Please refer to the actual use effect.
  6. Skjermen har DC dimming mode uten “screen flicker”.

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer Business Group 

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordelerinnen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte. 

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no  

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Teknologien i Huaweis nye sportsklokke er utviklet i Norden11.8.2021 11:58:23 CEST | Pressemelding

I juni avduket Huawei sitt nyeste tilskudd i sportsklokke-kategorien: HUAWEI WATCH 3 og HUAWEI WATCH 3 Pro. Flere av de banebrytende sportsfunksjonene er et resultat av finsk forskning og utvikling. Nå er endelig HUAWEI WATCH 3-serien tilgjengelig i Norge. Finsk teknologi i fokus På Huaweis senter for forskning og produktutvikling (FoU) i Helsinki jobber rundt 350 personer med informasjonssikkerhet, 5G-teknologi og sports- og helserelaterte funksjoner til selskapets forbrukerelektronikkprodukter. En stor del av Helsinkis FoU-senter er laboratoriet for menneskelig bevegelse og ytelse, som utvikler og tester nye konsepter og produkter for fremtidens helseteknologi. Huaweis Principal Research Scientist Ph.D. Petri Wiklund har lang erfaring innen idrett og helserelatert akademisk forskning fra Finland, London og Kina. Han mener at utviklingen av teknologi for sportsklokker i Finland er ganske naturlig på bakgrunn av landets unike forhold. - I Finland er det investert signifikant i forsknin

Nye HUAWEI Watch 3-serien lanseres: Flaggskip sportsklokker med ultralang batteritid og e-sim2.6.2021 16:59:07 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 2. juni 2021. Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale lanseringsevent avsløre deres nyeste flaggskipserie bestående av to modeller: HUAWEI Watch 3 Pro og HUAWEI Watch 3. Sportsklokkene kommer med ultralang batteritid, e-sim og forskninsgbaserte helse- og treningsfunksjoner som hjelper brukeren med måling av treningsaktiviteter og helseparametere. Gjennom den nye serien lanserer Huawei for første gang klokker med en høypresisjons temperatursensor for måling av hudtemperatur. Andre nye funksjoner er håndvask- og falldetektor. Begge klokkene kjører på operativsystemet HarmonyOS, som gir brukeren en intuitiv og smart opplevelse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom