Huawei Norge

Huawei kunngjør resultater for 1. kvartal 2020

Del

[Shenzhen, Kina 21. april 2020] Huawei kunngjorde i dag forretningsresultater for første kvartal i 2020. I 1. kvartal i år genererte Huawei inntekter på 182.2 milliarder CNY (kinesiske yuan), en økning på 1.4% fra samme periode i fjor. Selskapets netto fortjenestemargin i 1. kvartal 2020 var 7.3%.

Hovedkontoret til Huawei i Shenzhen, Kina.
Hovedkontoret til Huawei i Shenzhen, Kina.

Når COVID-19 fortsetter å spre seg over hele verden, tar Huawei proaktive tiltak for å sikre sine ansattes sikkerhet. Huawei og selskapets nettverk av leverandører jobber sammen for å møte de krevende utfordringene for produksjon og for å gjenoppta driften. Virksomheten til Huawei fortsetter som vanlig, og de samlede forretningsresultatene i Q1 2020 er i tråd med forventningene.

Nettverk er en livslinje for mennesker fra alle samfunnslag under denne folkehelsekrisen, så det er viktig å sikre normal nettverksdrift. Huawei gjør alt for å hjelpe operatører med å sikre stabil og sikker nettverksdrift, og sammen jobber vi for å møte etterspørselen for nettverk som følge av at folk holder avstand. Krisen har ført til en økning i bruk av telekommunikasjon, fjernundervisning og netthandel for daglige nødvendigheter.

Siden utbruddet har vi og våre partnere raskt lansert mange medisinske applikasjoner som benytter 5G og kunstig intelligens (KI). Vi bruker vår ekspertise innen kommunikasjonsteknologi for å bekjempe pandemien og redde liv. Et eksempel er en KI-assistert koronavirusdiagnoseløsning som reduserer tiden for gjennomgang av en CT-skanning fra 12 minutter til 2 minutter, noe som hjelper leger med mer effektiv diagnostisering. Et annet eksempel er 5G-aktivert videokonsultasjon som hjelper til med å veie opp for mangelen på eksperter i frontlinjen og øker effektiviteten av diagnose og behandling av kritiske pasienter.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hovedkontoret til Huawei i Shenzhen, Kina.
Hovedkontoret til Huawei i Shenzhen, Kina.
Last ned bilde

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis nærmere 194 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.


http://www.linkedin.com/company/Huawei  
http://www.twitter.com/Huawei  
http://www.facebook.com/Huawei  
http://www.youtube.com/Huawei  

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

Huawei: A Year and Beyond18.5.2020 14:26:51 CESTPress release

[Shenzhen, China, May 18, 2020] Huawei held its 17th annual Global Analyst Summit in Shenzhen, both onsite and online. At the event, Huawei was joined by over 2,000 analysts, key opinion leaders, and media representatives from a range of industries, including telecoms, the Internet, and finance. Together, they discussed how the industry can work together to weather the difficult times, achieve win-win outcomes, and accelerate the arrival of the intelligent world.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom