Huawei Norge

Huawei inngår samarbeid med internettbanken Revolut

Del

I dag kunne Huawei avsløre nok et partnerskap innen bank og finans. Med Revolut på laget demonstrer teknologiselskapet enda en gang sin forpliktelse til å gi brukere verden over tilgang til mobilbank-tjenester gjennom AppGallery.

Oslo, 16. Desember 2021. Huaweis AppGallery er den tredje største appbutikken globalt, og i dag kunne de avsløre sitt nyeste partnerskap med Revolut; en av verdens største fintech-selskaper. Den nye avtalen gjør at Revolut kan tilby sine tjenester og muligheter innen banktjenester på mobil til et mangfoldig, globalt publikum. 

Med over 15 millioner brukere innen varehandel og 600 000 selskaper ombord kan Revolut kalle seg et av de største fintech-selskapene i verden. Det britiske selskapet ble opprettet tilbake i 2015, og opererer nå i over 35 land. På lik linje med Huawei er Revolut lidenskapelig opptatt av den globale finansielle helsen. Partnerskapet og Revolut sin løsning er et steg i riktig retning for å hjelpe brukere med å få bedre oversikt over egen økonomi.

Revolut tilbyr uendelige muligheter for sine brukere med flere funksjoner samlet i bare én app; kort, kontoer og enkle overføring med samme prinsipp som Vipps. I appen finner du også Revolut Stays hvor kan du bestille reiser globalt, og Revolut Junior som er et tilbud designet for unge brukere.

Revolusjonerer tilgangen til mobilbank gjennom AppGallery
Både Huawei og Revolut er forpliktet til å drive frem innovasjon og har begge et mål om å tilby bedre finanstjenester. Revoluts plattform er designet med brukeren i tankene. I appen kan du enkelt se og få oversikt over inntjening, utgifter, sparing og investering slik at du får kontroll og oversikt over egen økonomi. 

- Vi er veldig begeistret over å tilby en app som Revolut, med så mange spennende funksjoner, til vårt globale publikum i AppGallery. Brukervennlige og tilgjengelige bankplattformer, som Revolut, er i tråd med vår visjon om å tilby flere brukere verden over de beste tjenester og muligheter, sier Siri Gomnæs Børsum, Global VP Finance Vertical Eco-Development & Partnership, Business Consumer Group at Huawei.

Som en del av lanseringen av partnerskapet tilbyr også Revolut premium-tilgang til alle AppGallery-brukere, gratis i to måneder, som vanligvis koster 76.99 kroner. Tilbudet gjelder i Norge og 25 andre Europeiske land og varer ut året¹.

Sikkerhet for brukerne fortsetter å være den viktigste prioritet
På lik linje med Huawei er sikkerhet for forbrukere viktigste prioritet for Revolut. Deres mye omtalte og prisvinnende anti-bedrageri og sikkerhetssystem er designet for å holde pengene dine trygge til alle døgnets tider, når du bruker appen gjennom AppGallery. 

Huawei AppGallery har også sin egen pakke med sikkerhetsprotokoller som partnere kan benytte seg av når de lanseres på plattformen. Revolut er integrert med en rekke av Huaweis innovative HMS Core Kits, inkludert de som primært omhandler forbedret sikkerhet – blant annet: Safety Detect Kit, Awareness Kit og Identity Kit. Ved å velge disse verktøyene for å forbedre appen ytterligere kan brukere føle seg trygge på sikker datalagring, beskyttelse av personvern og robuste lag mot eventuelle sikkerhetstrusler.

Revolut-teamet valgte også å integrere appen med Push Kit, Map Kit, Location Kit, ML Kit og Nearby Services Kit for å sikre en optimal opplevelse for kundene som bruker appen i AppGallery.

**

Merknader til redaktøren:
¹T&C gjelder. Tilbudet er kun tilgjengelig for nye Revolut-kunder frem til 31. desember 2021. Etter den gratise prøveperioden påløper en månedlig avgift.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer Business Group
Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no

 

Om Huawei AppGallery – en av verdens tredje største markedsplasser for apper globalt
AppGallery er et smart og innovativt økosystem som lar utviklere skape unike opplevelser for forbrukere. Den unike kjernen i Huawei Mobile services, "HMS Core" gjør at apper kan integreres på tvers av forskjellige enheter, som gjør brukeropplevelsen både enklere og mer komfortabel - som en del av vår bredere 1 (telefonen) + 8 (produkter) + N (IOT produkter)-strategi.

Vår visjon er at AppGallery skal være en åpen og innovativ appdistribusjonsplattform som er tilgjengelig for forbrukere, og gir dem en unik og smart opplevelse – samtidig som den beskytter brukernes privatliv og sikkerhet. AppGallery er blant de tre største markedsplassene for apper, og tilbyr et bredt utvalgt av både globale og lokale apper i hele 18 kategorier – blant annet navigasjon, transport, nyheter og sosiale medier. AppGallery er tilgjengelig i mer enn 170 land og regioner, og har 500 millioner aktive brukere globalt hver måned. Første halvår 2020 nådde vi 184 milliarder totale nedlastninger fra AppGallery. Per september 2021 samarbeider Huawei med mer enn 5.1 millioner utviklere over hele verden, antall nedlastninger strekker seg til 332.2 milliarder i de første tre kvartalene av 2021. Per oktober 2021 er over 173,000 applikasjoner integrert med HMS Core på verdensbasis.

 

Om Revolut
I 2015 ble Revolut lansert i UK, som en tilbyder av økonomiske overføringer og veksling. I dag bruker kunder verden over et dusin av Revoluts sine innovative produkter for å gjennomføre mer enn 100 millioner overføringen i måneden.

 

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Huaweis nye, smarte sportsklokkeserie for alle anledninger – dra rett fra løpebanen til festen13.12.2021 10:14:09 CET | Pressemelding

Med HUAWEI Watch GT 3 får du ikke bare en sportsklokke i tradisjonell forstand. Ja visst, har den lang batteritid, kan skreddersy treningsplaner og tilbyr over 100 treningsmoduler, men Huaweis nye tilskudd gjør seg like godt på fest og kontoret, som sammen med treningsjakken. Den smarte sportsklokken passer til ethvert antrekk og enhver stil med et stort utvalg reimer og urskiver.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom