Huawei Norge

Huawei inngår samarbeid med bilprodusent

Del

Bilprodusenten SERES lanserer sin nyeste modell, SF5, integrert med Huawei-teknologi. Bilen vil også være tilgjengelig i Huaweis egne flaggskipbutikker i Kina.

Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, annonserte denne uken sitt samarbeid med bilprodusenten SERES. For første gang introduserer Huawei en bilprodusent til sitt 1+8+N-økosystem. Samarbeidet innebærer også at modellen vil selges i Huaweis flaggskipbutikker i Kina.

Den nye SERES SF5 er utstyrt med HUAWEI DriveONE Three-in-One Electric Drive som reduserer bekymringen som mange elbilsjåfører har for rekkevidde. I ren elektrisk modus tilbyr SERES SF5 en kjørerekkevidde på 180 km for daglig bykjøring og pendling [1]. Med modusen for forlenget kjørerekkevidde muliggjør den en rekkevidde på over 1000 km for de lange kjøreturene.

Fungerer sømløst med smarttelefoner
SERES SF5 kommer med HUAWEI HiCar, et smartskjerm-system som gjør at brukeren sømløst kan veksle mellom tjenestene på smarttelefonen og bilens kontrollpanel, noe som gir sjåføren en enkel og trygg adgang til navigering, musikk og mer. Du kan også styre dine andre smartenheter [2] - for eksempel i hjemmet - fra bilen. Ønsker du å sette på varmen hjemme? Da kan du gjøre det rett fra bilens dashbord.

Bilens tredimensjonale system for surround-lyd leverer en opera-aktig lydkvalitet. Systemet består av 11 lydenheter, utviklet av Huawei sine lydingeniører og eksperter i akustikk.

En annen innovativ og praktisk funksjon, er bil-til-bil-lading. Det betyr at du kan overføre strøm fra en bil til en annen – i likhet med funksjonen for reversert lading på Huaweis smarttelefoner. Bilen kan også lade andre elektriske enheter.

Veiskille for teknologiindustrien

SERES SF5 vil være tilgjengelig fra 21. april 2021. Den vil i utgangspunktet kun selges i Kina, og kommer ikke til Norge med det første. Huawei utelukker ikke samarbeid med andre bilprodusenter i fremtiden.

Richard Yu, administrerende direktør i Huawei Consumer Business Group, mener det unike samarbeidet markerer et veiskille for teknologiindustrien.

– Denne spennende kunngjøringen setter en ny presedens, både for forbrukerelektronikkindustrien og for el-bilindustrien. I fremtiden vil vi ikke bare tilby ledende, smarte billøsninger for å hjelpe partnere med å bygge mer intelligente biler, men også hjelpe dem med å selge disse kjøretøyene gjennom våre salgskanaler over hele Kina, uttaler han i forbindelse med lanseringen.

[1] The data is based on the New European Cycle Driving Test" (NEDC) when the vehicle is fully charged and fueled.
[2] The devices refer to Huawei HiLink smart home products.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer Business Group

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

 

Om SERES

Ble grunnlagt i 2016 og er et av de første merkene i Kina som har den utvidede elektriske rekkeviddeteknologien og nyeste teknologien i både de fremre og bakre motorene, samt et alt-i-ett-batteri og elektronisk kontrollsystem. SERES har nå mer enn 1000 teknologipatenter og applikasjoner. I tillegg har SERES en moden produksjonskapasitet og integrering av forsyningskjeden. SERES sin fabrikk i Chongqing, Kina, er bygget på industri 4.0-prinsippet og er utstyrt med elektronisk monitorering av produksjonsprosessen. Selskapet eier også over 1000 intelligente roboter, som muliggjør 100% automatisering i viktige produksjonsprosedyrer.

 

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Helse-tech app fra franske Withings tilgjengelig i HUAWEI AppGallery27.4.2021 12:45:16 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 27. April 2021. Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, annonserer et nytt tilskudd til den voksende appbutikken HUAWEI AppGallery. Det er det franske selskapet Withings som lanserer sin helse-tech app Health Mate. Appen visualiserer dine helsedata fra Withings’ smarte enheter, og gir nyttige tips og innsikt i egen helse. Gjennom HUAWEI AppGallery leveres Health Mate til millioner av brukere i mer enn 170 land og på 11 språk3. - Vi er veldig fornøyde med å gjøre Health Mate tilgjengelig i AppGallery. I Withings mener vi at helse er et universielt tema, og vi jobber hardt for å nå alle våre kunder, sier Audrey Rampazzo, Marketing Manager at Withings. Rask og effektiv implementering - Samarbeidet med Withings er et godt eksempel på hvordan Huawei jobber tett sammen med partnere for å gi våre brukere tilgang til sine favorittapper. Vi ser frem til samarbeidet og veksten videre med Withings i

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom