Huawei Norge

HUAWEI FreeBuds 4 - Verdens første trådløse ørepropper med Adaptive Ear Matching-støyreduksjon

Del

Oslo, Norge – 2. juni 2021 - Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, avslørte, under dagens globale produktlansering sine nyeste trådløse ørepropper: HUAWEI FreeBuds 4.

Det nye tilskuddet i selskapets portefølje av lydprodukter er også de første øreproppene på markedet med AEM-støyreduksjonsteknologi (Adaptive Ear Matching).

HUAWEI FreeBuds 4 tar lytteopplevelsen til et helt nytt nivå med flere funksjoner: Den populære «open-fit»-teknologien for støyreduksjon, en overlegen komfort, høyoppløselig lyd og smarte tilkoblingsfunksjoner.

Ny standard for en behagelig lydopplevelse
Med HUAWEI FreeBuds 4 kan man for første gang oppleve open-fit-ørepropper med AEM-teknologi. Ved å automatisk oppfatte ørets passform og brukssituasjon, kan HUAWEI FreeBuds 4 komme frem til en brukerdefinert og optimal støyreduksjon.

Innovasjonen resulterer i de mest komfortable innstillingene for støyreduksjon, og tilbyr lytteren høykvalitets lyd – uansett brukssituasjon.

Det doble mikrofonsystemet i nye HUAWEI FreeBuds 4 kommer dessuten med en oppgradert støyreduksjonsteknologi, som sørger for at mikrofonene oppdager og reduserer omgivelsesstøy med langt større nøyaktighet.

Opptil 40 kHz frekvensrespons

HUAWEI FreeBuds 4 har en komposittmembran (LCP), som støtter et frekvensområde på opptil 40 kHz, noe som gir imponerende høyoppløselig lyd med en rik og krystallklar diskant. Dessuten er de nye øreproppene utstyrt med en dynamisk driver på 14,3 mm, som gir en mer slående og imponerende bassopplevelse.

Den bransjeledende teknologien for hurtiglading gir deg 2,5 timer med lyd etter kun 15 minutters lading. Det er med andre ord ingen grunn til å bekymre seg for batterinivået når man er på farten.

Ultimat komfort i et sofistikert, lett design
Komfort er et svært viktig element i brukeropplevelsen. Sammenliknet med forgjengeren HUAWEI FreeBuds 3, er HUAWEI FreeBuds 4 forbedret med hele 13 størrelsesoptimaliseringer.

Dette har resultert i at øreproppene både er mindre og lettere, og hver ørepropp veier faktisk bare 4,1g. Rekken av optimaliseringer legger ikke bare til rette for en mer behagelig brukeropplevelse, men åpner også muligheten for styrket ANC-ytelse.

Ladeetuiet til HUAWEI FreeBuds 4 er 21,2 mm og veier kun 38 g, og er med det 6,3 prosent mindre og 20,8 prosent lettere enn forgjengeren.

Smart tilkobling
HUAWEI FreeBuds 4 tar i bruk Huaweis omfattende økosystem og ekspertise innen trådløs tilkobling, og har en rekke tilkoblingsfunksjoner. Dette inkluderer blant annet nærhetskobling, sammenkobling via skytjeneste, dobbeltilkobling og Huaweis Audio Connectivity Center.

Pris og tilgjengelighet

HUAWEI FreeBuds 4 vil bli tilgjengelig i Norge fra 2. august 2021

Veiledende pris er: NOK 1,490.

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer Business Group 

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordelerinnen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte. 

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no  

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Web Summit 2022: Huawei viser frem imponerende vekst og innovasjon3.11.2022 10:30:00 CET | Pressemelding

Oslo, Norge, 03. november 2022. Huawei, et av de ledende globale teknologiselskapene, annonserte en rekke forretningsoppdateringer og innovasjoner under sin årlige utviklerkonferanse HDC.Europe på Web Summit 2022. Over 200 utviklere og bedriftsledere deltok på konferansen hvor Huawei diskuterte HUAWEI Mobile Services (HMS) sin vekst, inkludert selskapets kommende teknologi og visjon for 2023.

HUAWEI Ads presenterer globale samarbeid og innovative løsninger på bransjemessen DMEXCO22.9.2022 12:30:00 CEST | Pressemelding

Huawei Ads fortsetter å ekspandere i raskt tempo i Europa. Som neste steg i utviklingen av deres annonseøkosystem inngår selskapet nå nye samarbeid. På bransjemessen DMEXCO 2022 forteller Huawei mer om de nye partnerskapene, og et antall innovative og kreative løsninger som skal hjelpe utgivere og annonsører å finne nye målgrupper og styrke deres merkesikkerhet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom