Huawei Norge

Huawei demonstrerer fremtidens mobilteknologi med Mate X2

Del

Mate X2 er det nyeste medlemmet i Huaweis brettemobil-familie og et bevis på teknologisk innovasjon på sitt aller beste. Nyheten har en vakker 8-tommers skjerm, Kirin 9000 5G-chipsettet, Leicas kamerateknologi og en ny brettemekanisme Huawei har brukt fem år på å utvikle.

Mate X2 er den tredje brettemobilen Huawei lanserer. I 2019 lanserte Huawei Mate X som verdens første brettbare 5G-smarttelefon etterfulgt av Mate Xs i 2020. Nye Mate X2 er nok en teknologisk innovasjon som viser Huaweis dedikasjon til å være i front av utviklingen innen smarttelefoni.

Telefonen har fått en ny brettemekanisme, som Huawei har brukt fem år på å utvikle, hvor tyngdepunktet er flyttet et lite stykke bort fra midten av telefonen. Dette gjør at Mate X2 får en bedre balanse, både når den er brettet og slått sammen. Skjermen måler hele 8 tommer og bruker OLED-teknologi. Brettet sammen har den et 21:9-format, mens den får et 8:7.1-format når den brettes ut.

Selve «bretten» er også forbedret med et multidimensjonalt design. Dette skaper et vanndråpe-formet hulromsom gjør at telefonen kan brettes på en mer sømløs måte. Samtidig eliminerer det ujevnheter på skjermen når den er brettet ut og forhindrer at støv slipper inn og skaper problemer.

Med smarte funksjoner som «Floating window», «App multiplier» og «Smart Multi-Window» får du maksimalt ut av multitasking-potensialet den store skjermen tilbyr. For eksempel kan du bruke «App Multiplier» til å få opp flere versjoner av samme app, «Floating window» til å ha en app åpen over andre apper, eller «Smart Mult-Window» til å dele skjermen i to.

Telefonen kommer i kjent stil med Huaweis grensesprengende Kirin 9000 5G-chipsett. Det betyr enkelt og greit at den har en kraft få andre telefoner - om ingen - kan matche. Med et massivt 4500 mAh-batteri, er telefonen markedsledende på batterilevetid.

Sist, men ikke minst, er Mate X2 spekket med kamerateknologien Huawei kanskje er mest kjent for. Fire forskjellige kamerasystemer gjør at den kan ta gode bilder i alle situasjoner. Den har et 50 MP Super Sensing-vidvinkelkamera, et 10x-telefotokamera, et 16 MP-ultravidvinkelkamera og naturligvis også et selfie-kamera på forsiden av mobilen.

Det er foreløpig ikke planer om å lansere Mate X2 i Norge.

Les mer om Mate X2 her.

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom