Huawei Norge

Huawei AppGallery vokser med TomTom GO Navigasjon

Del

TomTom har publisert sin nyeste app TomTom Go Navigasjon i AppGallery. Appen innheholder en mengde innovative funksjoner for ruter, trafikkinformasjon og 3D-kart.

TomTom-appen er nå tilgjengelig i den norske versjonen av Huawei AppGallery.
TomTom-appen er nå tilgjengelig i den norske versjonen av Huawei AppGallery.

‒ Vi er utrolig glade for å kunne tilby TomTom Go Navigation i Huawei AppGallery. Navigasjon er en nøkkelfunksjon og en av de mest brukte funksjonene i mobilene våre, og TomTom er en av verdens ledende navigasjonsselskaper, sier Anders Bigseth, norsk pressekontakt i Huaweis enhet for forbrukerelektronikk.

TomTom GO Navigasjon leveres med det nye TomTom Online-søket og Ruter-funksjonen, som forenkler søket etter destinasjoner og den mest optimale ruten. Også TomTom Trafikk, en trafikkinformasjonstjeneste i sanntid er inkludert.

TomTom GO Navigasjon er helt reklamefri og kapitaliserer ikke på brukernes personopplysninger. Appen tilbyr en 30-dagers prøveperiode uten kostnader, eller krav til abonnement. Appen er integrert med Huaweis In-App Purchases (IAP) og tilbyr AppGallery-brukerne en sikker og sømløs opplevelse.

Mange populære apper i AppGallery
Huawei AppGallery inneholder allerede mange globale og lokale apper, og vokser raskt. Blant de norske appene er TV2 Sumo, Kahoot, Foodora, Posten, 1881, FINN.no, Tise, UT, Donorkort, Entur, Studentbevis Akademia, ICE, Spiff, Horde, LadeNå!, Parklink osv. I tillegg finnes det mange Quick Apps, som DNB, VG, Dagbladet, MinE24, Nettavisen, Bergens Tidende, Get TV, Altibox TV, og andre nettlenker til ulike tjenester.

AppGallery, Phone Clone og Petal Search
En rask og effektiv måte å flytte apper mellom Android-enheter er Huaweis Phone Clone-tjeneste, som er tilgjengelig som app i ulike appbutikker. I tillegg kan brukeren også benytte Huaweis nylanserte Petal Search som søker etter og indekserer apper også utenfor AppGallery. I Norge er mange tjenester også tilrettelagte som rene nettjenester, og tilgjengelige med full funksjonalitet der.

Huawei Mobile Services vokser raskt
Økosystemet rundt HMS, Huawei Mobile Services, og AppGallery forsetter veksten. HMS økosystem har nå 700 millioner brukere globalt, en vekst på 32 prosent sammenlignet med i fjor. Også antallet registrerte Huawei-utviklere øker daglig. Per tid er det 1,6 millioner utviklere globalt, altså en økning på 76 prosent fra 2019. Hittil er 81.000 apper integrerte med HMS Core.

Kontakter

Bilder

TomTom-appen er nå tilgjengelig i den norske versjonen av Huawei AppGallery.
TomTom-appen er nå tilgjengelig i den norske versjonen av Huawei AppGallery.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom