Huawei Norge

Huawei AppGallery <3 Bare Du fra Helsedirektoratet

Del

Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, slår et slag for Helsedirektoratets nye kampanjesatsning – Bare Du. De populære helseappene Gå10, Heia Meg og Slutta er nå tilgjengelig i appbutikken HUAWEI AppGallery.

Heia Meg-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet
Heia Meg-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet

Rundt 650.000 nordmenn vil i disse dager kunne laste ned Helsedirektoratets Bare Du apper fra AppGallery. Om du ikke skulle finne veien inn i AppGallery selv, så vil hjelpeverktøyene for å endre helsevaner og livsstil også aktivt promoteres gjennom Huaweis mobile tjenester.

‒ Vi håper dette kan bidra til at enda flere finner motivasjon til å ta sunne valg i hverdagen, sier avdelingsdirektør Jakob Linhave i Helsedirektoratet. ‒ Satsingen består av en serie digitale verktøy som kan gi støtte til endring. Vi ønsker å tilby tjenestene til alle, og det er derfor viktig å ha appene våre tilgjengelig i Huawei AppGallery.

Flere og flere norske apper jobber tett med det norske teamet til Huawei for å bli en del av det tredje største økosystemet for forbrukerelektronikk i verden.

‒ Det skal være enkelt og lønnsomt å integrere apper i Huawei AppGallery. Derfor bistår vi lokale utviklere med ressurser og rådgivning, for å gjøre det så lett som mulig å tilgjengeliggjøre appene for brukere av AppGallery, sier Tollef Vollan, ansvarlig for forretningsutvikling i Huawei Norge.

Om Helsedirektorat-appene

Aktivitetsappen Gå10

Gå10 er et enkelt verktøy for dem som trenger mer fysisk aktivitet. Er man lite aktiv, er det å gå både godt nok, og det som er lettest å få til. Gå10 registrerer de minuttene du går og gir deg ekstrapoeng når du går i friskt tempo (friskt tempo er definert av internasjonale standarder). 

Appen er utviklet med tanke på lavest mulig terskel for å komme i gang. Når den registrerer at brukeren stabiliserer seg på 10 daglige frisk minutter, får den brukeren videre til 2x10 og 3x10. For dem som er lite aktive vil 10 daglige minutter i seg selv gi helsegevinst. 

Heia meg-appen 

I denne appen kan man velge om man vil ha hjelp til mer fysisk aktivitet, bedre kosthold, bli mer bevisst sitt alkoholforbruk, få bedre søvnvaner eller bli sterkere psykisk. Heia meg er en universal motivasjonsapp som gir daglige påminnelser og motiverende klapp på skuldra. 

Slutta-appen 

Slutta gir hjelp til å slutte med røyk og snus. Dette er Norges mest populære helse-app med over 900 000 nedlastinger. Et stort flertall av brukerne oppgir at Slutta appen har bidratt til at de lyktes med å stumpe røyken. Appen har vist seg å ha like god effekt for de som ønsker å slutte å snuse.

Om HUAWEI AppGallery

AppGallery er et smart og innovativt økosystem som lar utviklere skape unike opplevelser for forbrukerne. Kjernen i Huawei Mobile services, «HMS Core» gjør at apper kan integreres på tvers av enheter, som gjør brukeropplevelse både enklere og mer komfortabel. «HMS Core» er også en del av vår bredere 1 (telefonen) + 8 (produkter) + N (IOT produkter)-strategi. Dette gjør distribusjon på tvers av dine viktigste produkter enklere, samt bidrar til å minske utviklingstid for å gjøre applikasjoner synlig på mer enn bare telefonen.

Vår visjon er at AppGallery skal være en åpen og innovativ appdistribusjonsplattform som er tilgjengelig for forbrukerne, og gir dem en unik og smart opplevelse – samtidig som det beskytter brukernes privatliv og sikkerhet. AppGallery er blant de tre største markedsplassene for apper og, tilbyr et bredt utvalgt av både globale og lokale apper i hele 18 kategorier – blant annet navigasjon, transport, nyheter og sosiale medier. AppGallery er tilgjengelig i mer enn 170 land og regioner, og har 500 millioner aktive brukere globalt hver måned. Første halvår 2020 nådde vi 184 milliarder totale nedlastninger fra AppGallery.

For oppdateringer på AppGallery, følg oss på:

URL: https://consumer.huawei.com/en/mobileservices/appgallery/ 

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/ 

Twitter: https://twitter.com/_AppGallery 

Instagram: https://www.instagram.com/_appgallery/ 

YouTube: https://youtube.com/AppGallery  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/ 

Bilder

Heia Meg-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet
Heia Meg-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet
Last ned bilde
Gå10-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet
Gå10-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet
Last ned bilde
Heia Meg-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet
Heia Meg-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet
Last ned bilde
Gå10-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet
Gå10-appen. Illustrasjon: Helsedirektoratet
Last ned bilde

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Huawei lanserer flaggskip Gaming - og PC-skjermer: HUAWEI MateView serien markerer selskapets inntog på markedet for PC-skjermer2.6.2021 18:04:48 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 2. juni 2021: Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale event avsløre lanseringen av HUAWEI MateView GT og HUAWEI MateView. Lanseringen markerer en introduksjon av skjermer til selskapets PC-produktportefølje. MateView bringer videre kvalitetene kjent fra HUAWEI Mate-serien, med sin banebrytende teknologi, stor pålitelighet og enestående kvalitet. HUAWEI MateView GT Buet ultrawide skjerm gir en spektakulær opplevelse HUAWEI MateView GT er Huaweis første buede skjerm. Den buede 21:9, 34-tommers skjermen støtter en oppløsning på 3440x1440. Den er designet for å maksimere spillytelsen og skape en spektakulær underholdningsopplevelse for spillere. Når det gjelder fargeytelse, er HUAWEI MateView GT perfekt for spill og videoredigering, ettersom den støtter DCI-P3-fargespekter. Hvert enkelt panel er profesjonelt kalibrert for å ha Delta E-verdi på <2. Videre støtter HUA

Nye HUAWEI Watch 3-serien lanseres: Flaggskip sportsklokker med ultralang batteritid og e-sim2.6.2021 16:59:07 CEST | Pressemelding

Oslo, Norge, 2. juni 2021. Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, kunne under dagens globale lanseringsevent avsløre deres nyeste flaggskipserie bestående av to modeller: HUAWEI Watch 3 Pro og HUAWEI Watch 3. Sportsklokkene kommer med ultralang batteritid, e-sim og forskninsgbaserte helse- og treningsfunksjoner som hjelper brukeren med måling av treningsaktiviteter og helseparametere. Gjennom den nye serien lanserer Huawei for første gang klokker med en høypresisjons temperatursensor for måling av hudtemperatur. Andre nye funksjoner er håndvask- og falldetektor. Begge klokkene kjører på operativsystemet HarmonyOS, som gir brukeren en intuitiv og smart opplevelse.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom