Huawei Norge

Huawei annonserer programvareoppdatering: Få en skreddersydd opplevelse med Huawei EMUI 10.1

Del

Huawei har kunngjort oppdateringsplanen for EMUI 10.1 som først ble introdusert med lanseringen av Huawei P40-serien i mars 2020. EMUI 10.1 er bygget på Huaweis økosystemprinsipp: Å tilby forbrukerne en sømløs opplevelse i alle scenarier, på tvers av alle enheter. Programvareoppdateringen gjør at du kan samhandle mellom ulike enheter enda mer effektivt enn tidligere..

Økosystemet muliggjør sammenkobling av flere enheter slik at de fungerer som én, og brukeropplevelsen oppleves enda smartere. Som en del av økosystemet lanserer Huawei funksjonen «Multi-Window», som forbedrer dagens «Multi-Screen Collaboration»-funksjon. Brukerne vil også oppleve signifikante endringer i brukerdesignet, og se forbedringen i enhetens ytelse og sikkerhet.

Fra og med i dag vil Huawei rulle ut programvareoppdateringen EMUI 10.1 til følgende enheter: Mate 30/Mate 30 Pro/Mate 30 Pro 5G/ Mate Xs/P30/ P30 Pro/ Mate 20/ Mate 20 Pro/ PORSCHE DESIGN Mate 20 RS / Mate 20 X(4G) / Mate 20 X(5G) / nova 5T / HUAWEI Y7p/ HUAWEI P40 lite E / HUAWEI P40 lite/ HUAWEI nova 7i.

Oppdatert brukergrensesnitt
EMUI 10.1 er designet med utgangspunkt i prinsippet som ble introdusert i EMUI10 - Beyond Beauty. Suppleringene og forbedringene i den nye oppdateringen optimaliserer brukeropplevelsen og økosystemet ytterligere.

Som en del av EMUI10 lanserte Huawei Always on Display (AOD), der farger gjenspeiler himmelens skiftende fargetoner.

I EMUI 10.1presenteres Always on Displayet  i 3D-som resulterer i en fengslende flerdimensjonal opplevelse. Denne funksjonen rulles ut til flere av enhetene under oppdateringen (*tilgjengeligheten av denne funksjonen kan variere fra modell til modell).

I den nye oppdateringen vil brukerne også se tre ulike animasjoner for fingeravtrykk-leseren når de skal åpne enheten. Animasjonene er inspirert av jord, flammer og vann.

Flervindu-funksjon
Når du sveiper innover fra hver side får du frem en sidebar hvor apper kan dras ut, og du starter den nye Multi-Window-funksjonaliteten. Du kan jobbe på to apper samtidig, dra og slippe bilder, tekst og filer fra den ene til den andre i samme vindu. Flytende varsler gjør det dessuten enkelt å svare på meldinger uten å måtte gå ut av den nåværende appen.

For å sikre at scrolle-animasjonen ser jevn og naturlig ut, har Huawei lagt til Friction Slide basert på fysikkens lover. Som et resultat gir scrollingen en silkemyk opplevelse mens de leser en artikkel eller surfer på nettet, uavhengig av skjermens oppdateringsfrekvens.

Huawei Share
Huawei Share er også bedre enn noen gang. Funksjonen ble introdusert for å muliggjøre dataoverføring i høyhastighet mellom smarttelefoner og PCer. Nå, etter oppdateringen, gjør funksjonen det mulig å overføre mellom 1+8 enheter, der smarttelefonen er 1, og 8 står for andre enheter Huawei produserer (PC, smarthøytalere, klokker, øretelefoner, nettbrett, TV osv).

Multi-Screen Collaboration
Multi-Screen Collaboration ble introdusert i programvaren EMUI10, og muliggjør sammenkobling mellom Huaweis smarttelefoner og bærbare datamaskiner – slik at begge enhetene kan brukes på en enkel skjerm. I EMUI 10.1 er funksjonene forbedret. Nå kan du kan eksempelvis ta opp lyd- eller videosamtaler på PC, bruke PC-applikasjoner for å åpne filer og hyperkoblinger på smarttelefonen, og bruke telefonens internettforbindelse på pc-en med et enkelt trykk. Den sømløse samhandlingen mellom skjermer vil øke produktiviteten og effektiviteten til brukerne..

Cross-Device Photo Gallery
Huaweis økosystem gir brukerne tilgang til bilder på tvers av enheter gjennom Cross-Device Photo Gallery.. For eksempel, om brukeren har noen bilder på smarttelefonen og noen på pc-en, vil forbindelsen mellom enhetene hjelpe dem å søke gjennom filene på en skjerm så lenge de er tilkoblet samme WI-FI nettverk og logget inn med samme HUAWEI ID. Funksjonen er nå endelig tilgjengelig i EU-regionen, og vil snart være tilgjengelig i enda flere land.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom