Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Hilde Singsaas er ny direktør for Direktoratet for økonomistyring

Del

Hilde Singsaas (45) blir Direktoratet for økonomistyrings nye direktør. Hun kommer fra stillingen som direktør i Spekter.

 – Jeg ser fram til å få jobbe med noe av det som har engasjert meg mest gjennom hele mitt yrkesliv, nemlig effektivisering av offentlig sektor og god statlig økonomistyring. Effektiv ressursbruk er avgjørende for bærekraften i velferdsstaten over tid, og Direktoratet for økonomistyring har en viktig rolle å spille i så måte, sier Hilde Singsaas.

Singsaas har vært direktør for arbeidsgiverforeningen Spekter siden høsten 2015. Tidligere har hun vært kommunikasjonsdirektør i Norges Bank, statssekretær ved Statsministerens kontor og i Finansdepartementet.

Hun er utdannet statsviter, og har i tillegg en bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo. Hun tiltrer etter nærmere avtale.

–Vi er svært glade for å få Hilde Singsaas som ny direktør, og ser fram til å ønske henne velkommen til oss, sier fungerende direktør Roger Bjerke i DFØ.

Direktoratet for økonomistyring (DFØ) er statens ekspertorgan på statlig styring, og leverer lønns- og regnskapstjenester til alle statlige virksomheter.

 

Kontakter

Roger BjerkeFungerende direktør

Bilder

Om Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)
Karl Johans gate 37B
0162 Oslo

400 07 997http://www.dfo.no

Direktoratet for økonomistyring er statens ekspertorgan på styring i staten. DFØ er underlagt Finansdepartementet og forvalter økonomiregelverket, utredningsinstruksen og metode for samfunnsøkonomisk analyse.

Følg saker fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ)

Presseinvitasjon til frokostseminar: Blir offentlige beslutninger tatt på godt nok grunnlag?20.2.2020 14:12:07 CETPresseinvitasjon

Politikere og statsforvaltningen tar store og små beslutninger på vegne av fellesskapet hver eneste dag. Beslutninger som påvirker hverdagen til folk og som kan ha store konsekvenser for samfunnet. Vi spør: Er beslutningene tatt på et godt nok grunnlag? Får politikerne gode faglige råd fra forvaltningen og hvordan står det egentlig til med kvaliteten på offentlige utredninger? Vektlegges samfunnsøkonomiske hensyn i stor nok grad i dag?

Presseinvitasjon: Styringskonferansen 202016.1.2020 15:47:09 CETPresseinvitasjon

Styring på framtidens premisser er tema for årets styringskonferanse. Vi har invitert flere virksomhetsledere, blant annet Hans Christian Holte direktør i Skatteetaten og Camilla Stoltenberg direktør i Folkehelseinstituttet, for å dele sine erfaringer om langsiktighet og strategi. Finansminister Siv Jensen deler ut årets Bedre stat-pris, som går til en statlig virksomhet som best måte har bidratt til effektiv ressursbruk i staten.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom