Bauer Media AS

Hilde Hummelvoll tilbake på lufta

Del

Programlederen er tilbake på Radio Vinyl med en ny serie om tidenes største sommerslagere.

– Sommerjobb i Radio Vinyl er jo drømmen. Tenk å få vasse i gamle, gode hits! Rett og slett velge fra øverste hylle og glede lytterne med tipp topp nostalgi, sier Hummelvoll.

Gjennom hele sommeren kan lytterne glede seg over et gjenhør med stemmen mange kjenner godt fra TV-suksesser som Forandring fryder, Kvelden før kvelden og Sommeråpent. Nå lager hun en ny serie med sommerinnslag der hun tar for seg de aller største sommerslagerne.

Slagkraftig fra Simon & Garfunkel

Blant sangene hun forteller om er kjente singler fra band og artister som The Supremes, Stevie Wonder, Tom Jones og The Rolling Stones. Hummelvoll har også en personlig favoritt i platebunken.

– «The Boxer» av Simon & Garfunkel er nok den jeg liker aller best. Jeg har aldri visst noe om bakgrunnen til sangen, men i arbeidet med denne serien fant jeg ut at den ble til i en periode da Simon følte seg misforstått og urettferdig behandlet av pressen, sier Hummelvoll.

Paul Simon har fortalt at teksten handlet om ham selv, og at dette var hans måte å si tydelig ifra om at han ikke godtok mer mobbing.

– Hvis ikke pressen sluttet å hakke på ham, kom han til å stikke av. Teksten handler om en bokser som husker hvert eneste slag han har tatt imot, og hver boksehanske som har delt dem ut. Heldigvis forble han der han med rette hørte hjemme – i musikkbransjen, fortsetter Hummelvoll.

Rom for tårer i solskinnet

Selv om de fleste av sangene er muntre pop-, rock- og soulslagere, er det også mer melankolske innslag i serien.

– Det er jo også litt deilig å ha med en skikkelig sørgelig sommerlåt, nemlig Skeeter Davis’ «The End of the World». Det skader ikke å gråte en skvett i sommervarmen!

Sommer på Sørlandet

Selv har Hummelvoll tenkt å tilbringe store deler av ferien på den jordbær-røde hytta på Sørlandet. Litt jobb blir det kanskje, når det skal bygges ny vegg med dør ut til hagen fra kjøkkenet. Men forhåpentligvis blir det mye tid til avslapning i sommersolen med de gode, gamle sommersangene på radio.

Hilde Hummelvolls sommerinnslag sendes hver dag på Radio Vinyl.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Bauer Media AS

Bauer Media AS
Bauer Media AS
Jernbanetorget 4A
0154 OSLO

22023200https://www.bauermedia.no/

Bauer Media Norge driver de riksdekkende reklamefinansierte radiokanalene Radio Norge, Radio Rock, Radio Topp 40, Radio Vinyl, Radio Norsk Pop, P24-7 MIX og Radio KISS. Vi har 1.6 millioner lyttere i uken. Selskapet har ca. 60 ansatte i Bergen og Oslo, med samarbeidspartnere over hele verden.

Følg pressemeldinger fra Bauer Media AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bauer Media AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bauer Media AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom