Helsepartiet

Helsepartiet gratulerer USA

Del

Helsepartiet gratulerer amerikanernes neste president, Joe Biden og den første, kvinnelige visepresident, Kamala Harris, med valgseieren i 2020.

Helsepartiets ledertrio: f.v. lege Erik Hexeberg, leder Lise Askvik og nesleder Lene Haug.
Helsepartiets ledertrio: f.v. lege Erik Hexeberg, leder Lise Askvik og nesleder Lene Haug.

Som en følge av koronapandemien er verden svært opptatt av helse.

-Håndteringen av koronasmitten i USA har bekymret oss sterkt, og nå håper vi USA får en snarlig plan for en helt annen og mye bedre beskyttelse av befolkningens helse, sier Helsepartiets leder Lise Askvik.

- Vi håper det offentlige USA snarest mulig tar nye grep for en aktiv ivaretakelse av innbyggernes liv og helse, både i pandemien men også at helsetryggheten styrkes for de mange millioner som ikke har nødvendig helseforsikring.

Med dette valget har amerikanerne også gitt klarsignal til et større, statlig engasjement i helsepolitikken.

- Det er grunn til å tro at demokratenes seier betyr en større sikring av enkeltmenneskers mulighet til å få nødvendig helsehjelp, sier Helsepartiets nestleder, Lene Haug.

Dette presidenvalget er svært viktig for både amerikanernes og verdens fremtid. Med 100 millioner forhåndsstemmer og høy valgdeltakelse har innbyggerne gitt sitt mandat til valgmennene. 
- Denne amerikanske valgavgjørelsen er svært viktig. Dette gir håp om en friskere befolkning og et tilfrisknende demokrati, sier Helsepartiets andre nestleder, lege Erik Hexeberg.Les mer om det nasjonale Helsepartiets programmer, politikere og saker: https://helsepartiet.no/

Kontaktinfo;
Helsepartiets leder Lise Askvik, tlf 92025592 lise.askvik@helsepartiet.no
Helsepartiets nestleder Lene Haug, tlf 91697833 lene. haug@helsepartiet.no
Helsepartiets nestleder Erik Hexeberg, tlf 9929 7979 erik.hexeberg@helsepartiet.no

Nøkkelord

Bilder

Helsepartiets ledertrio: f.v. lege Erik Hexeberg, leder Lise Askvik og nesleder Lene Haug.
Helsepartiets ledertrio: f.v. lege Erik Hexeberg, leder Lise Askvik og nesleder Lene Haug.
Last ned bilde

Om Helsepartiet

Helsepartiet
Helsepartiet
Farseggen 76
2015 Leirsund

92 02 55 92https://helsepartiet.no/

Helsepartiet er et rikdsdekkene parti som 

https://no.wikipedia.org/wiki/Helsepartiet

Følg saker fra Helsepartiet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Helsepartiet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Helsepartiet

Vil Helse- og omsorgskomiteen se hvordan helse-Norge kan spare 10,9 mrd kr?26.11.2020 07:37:55 CETPressemelding

Fredag 27.11 er alle medlemmer av Helse- og omsorgskomiteen invitert til et digitalt møte til presentasjon av ett av flere ulike alternativer til IT-systemet Akson (11,2 mrd kr), det australske Sorsix´ IT-system Pinga (280 millioner kr), som omtalt i Aftenposten 14.11. Norge kan altså spare omlag 10,9 milliarder kr. Understående invitasjon ble onsdag 18.11 sendt alle medlemmer i helse- og omsorgskomiteen.

Regjerningen har ikke brukt pausen til å ruste opp helsevesenet: Norge har ikke flere intensivplasser nå enn i mars5.11.2020 15:59:46 CETPressemelding

De siste nettene har det vært fullt på intensivavdelingen på landets største sykehus, Oslo Universitetssykehus (OUS). Heldigvis har sykehuset så langt ikke hatt noe rush av koronapasienter som ikke får puste, for kapasiteten er fullt utnyttet. Ansatte ved OUS forteller at intensivkapasiteten ikke har blitt styrket, det finnes ikke flere intensivsenger eller flere intensivsykepleiere eller anestesileger enn de hadde i mars. Noen har riktignok vært på et to-tre ukers kurs i intensivbehandling i tilfelle det blir kritisk mangel på kvalifisert arbeidskraft. Mener regjeringen at dette er et kraftfullt og riktig svar på en verdensomspennende pandemi?

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom