Huawei Norge

Helse-tech app fra franske Withings tilgjengelig i HUAWEI AppGallery

Del

Oslo, Norge, 27. April 2021. Huawei, et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk, annonserer et nytt tilskudd til den voksende appbutikken HUAWEI AppGallery. Det er det franske selskapet Withings som lanserer sin helse-tech app Health Mate. Appen visualiserer dine helsedata fra Withings’ smarte enheter, og gir nyttige tips og innsikt i egen helse.

Gjennom HUAWEI AppGallery leveres Health Mate til millioner av brukere i mer enn 170 land og på 11 språk3. - Vi er veldig fornøyde med å gjøre Health Mate tilgjengelig i AppGallery. I Withings mener vi at helse er et universielt tema, og vi jobber hardt for å nå alle våre kunder, sier Audrey Rampazzo, Marketing Manager at Withings.

Rask og effektiv implementering
- Samarbeidet med Withings er et godt eksempel på hvordan Huawei jobber tett sammen med partnere for å gi våre brukere tilgang til sine favorittapper. Vi ser frem til samarbeidet og veksten videre med Withings i AppGallery, sier Tollef Vollan, sjef for forretningsutvikling i Huawei Norge. 

Under integreringen av AppGallery brukte Withings Huaweis Health Kit2, som gir apper tilgang til brukerens trenings- og helsedata basert på deres Huawei-ID og eksisterende tillatelser. Dette er nyttig for brukernes opplevelser av tjenester1, og gir Withings og andre tjenesteleverandører innen helse-tech en dataplattform de kan bygge helse- og treningsapper rundt. 

- Vi har hatt et godt samarbeid med de ulike avdelingene i Huawei og implementeringen av Huaweis mobile tjenester ble gjort på kort tid. Huawei la til rette for rask og effektiv brukerstøtte gjennom hele prosjektet”, sier Romain Dahan, Product Manager for Devices and Apps hos Withings.

Din personlige trener
Health Mate appen er designet for å vise fremgang gjennom infografikk, personlige meldinger og tips tilspasset hver enkelt bruker basert på deres data og helse. Den vil også varsle brukerne om ureglelmessigeter ved egen helse, slik at man enkelt kan iverksette forebyggende tiltak. Health Mate kan oppfordre til å gjøre positive adferdsendringer og øke sunne aktiviteter, og fungerer nesten som en personlig trener.

For å laste ned Withings Helsemate-appen, kan brukere besøke AppGallery som er tilgjengelig på alle Huaweis smarttelefoner og nettbrett.

 **

 
Notis til redaktør:
1 Huawei behandler persondata i henhold til kravene under gjeldene lover og juridisk grunnlag. For mer informasjon, les mer om vår Personvernerklæring på https://consumer.huawei.com/no/privacy/privacy-policy/
2Health Kit & Huawei Sign-in funksjoner vil være tilgjengelige i den neste planlagte softwareoppdateringen i mai 2021.
3Health Mate appen fra Withings er tilgjengelig på følgende språk: engelsk, fransk, nederlandsk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, spansk og kinesisk.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om HUAWEI AppGallery

AppGallery er et smart og innovativt økosystem som lar utviklere skape unike opplevelser for forbrukerne. Kjernen i Huawei Mobile services, «HMS Core» gjør at apper kan integreres på tvers av enheter, som gjør brukeropplevelse både enklere og mer komfortabel. «HMS Core» er også en del av vår bredere 1 (telefonen) + 8 (produkter) + N (IOT produkter)-strategi. Dette gjør distribusjon på tvers av dine viktigste produkter enklere, samt bidrar til å minske utviklingstid for å gjøre applikasjoner synlig på mer enn bare telefonen.

 

Vår visjon er at AppGallery skal være en åpen og innovativ appdistribusjonsplattform som er tilgjengelig for forbrukerne, og gir dem en unik og smart opplevelse – samtidig som det beskytter brukernes privatliv og sikkerhet. AppGallery er blant de tre største markedsplassene for apper og, tilbyr et bredt utvalgt av både globale og lokale apper i hele 18 kategorier – blant annet navigasjon, transport, nyheter og sosiale medier. AppGallery er tilgjengelig i mer enn 170 land og regioner, og har 500 millioner aktive brukere globalt hver måned. Første halvår 2020 nådde vi 184 milliarder totale nedlastninger fra AppGallery.

 

For oppdateringer på AppGallery, følg oss på:

URL: https://consumer.huawei.com/no/mobileservices/appgallery/

Facebook: https://www.facebook.com/AppGalleryOfficialPage/

Twitter: https://twitter.com/_AppGallery

Instagram: https://www.instagram.com/_appgallery/

YouTube: https://youtube.com/AppGallery

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/huawei-app-gallery/

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom