Sonans

Fortsatt ledige plasser i januar

Del

Mangler du det lille ekstra for å sikre deg studieplass til høsten, eller har du lenge tenkt på å ta opp fag? Sonans Utdanning har skolestart i slutten av januar, og har fortsatt ledige plasser både på skole og nett.

Foto: Henrik Solberg, Sonans
Foto: Henrik Solberg, Sonans

– Hos oss er det mulig å begynne helt frem til oppmeldingsfristen til privatisteksamen 1. februar. Det lønner seg likevel å være tidlig ute for å sikre seg en plass, og for å gå glipp av minst mulig undervisning dette semesteret, sier direktør for skoledrift, Michael Brekke.


14 privatistskoler og nettstudier

Det er fortsatt ledig plass ved alle Sonans sine skoler. Sonans har skoler over hele Norge: i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad, Drammen, Porsgrunn, Haugesund, Sandvika, Hamar, Bodø og Lillestrøm.


– I tillegg tilbyr Sonans privatistfag som nettstudier. Nettstudier blir stadig mer populært. Det er fleksibelt og mer tilgjengelig for de som har en travel hverdag med forpliktelser som jobb og familie.

Mange velger å ta opp fag eller ta nye fag

Sonans har 30 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen.


– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller å ta fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse, eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak. En Sonans-rådgiver vil hjelpe deg med hvilke fagkombinasjon akkurat du trenger for å nå ditt mål basert på dine interesser, evner og timeplan-ønsker, avslutter Brekke.


Rådgivningstime er gratis og bestilles ved å velge ønsket tidspunkt i kalenderen på sonans.no. Timen kan tas digitalt, over telefon eller på skolen. Flere skoler har også åpent for drop-in. 

Kontakter

Bilder

Foto: Henrik Solberg, Sonans
Foto: Henrik Solberg, Sonans
Last ned bilde

Lenker

Om Sonans

Sonans
Sonans
Sandakerveien 116
0484 Oslo

915 04 070http://www.sonansgruppen.no

Følg saker fra Sonans

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sonans på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sonans

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom