Ergoterapeutene

Ergoterapeutene ser ingen dreining i Støre-regjeringens budsjett

Del

I dag la AP/SP-regjeringa frem sine endringsforslag til Statsbudsjettet for 2022. – Vi savner endringer som kan sikre en dreining, mot mer bærekraftig bruk av ressursene i helse- og velferdstjenestene, sier Ergoterapeutenes forbundsleder Tove Holst Skyer.

Ergoterapeuter bidrar til bærekraftige helse- og velferdstjenester
Ergoterapeuter bidrar til bærekraftige helse- og velferdstjenester

Ergoterapeutene savner endringer som kan sikre en begynnende dreining i helse- og velferdstjenestene, til mer bærekraftig bruk av ressursene.

Styrking av barn og unges psykiske helse, økte driftsbevilgninger til sykehusene og reversering av kutt i toppfinansieringstilskuddet for ressurskrevende tjenester er positivt.

- Veksten i kommunesektorens frie inntekter er også bra, sier forbundsleder Tove Holst Skyer, men krever at midler må øremerkes til styrking og innhenting av etterslep i kommunehelsetjenestene, som habilitering og rehabilitering.

Nøkkelord

Kontakter

Tove Holst SkyerForbundsleder

Tove Holst Skyer ble valgt til forbundsleder i oktober 2020. Hun har siden 2014 vært valgt som nestleder i forbundet, og har permisjon fra sin stilling i Skien kommune.

Tel:977 43 640ths@ergoterapeutene.org

Bilder

Ergoterapeuter bidrar til bærekraftige helse- og velferdstjenester
Ergoterapeuter bidrar til bærekraftige helse- og velferdstjenester
Last ned bilde

Lenker

Om Ergoterapeutene

Ergoterapeutene
Ergoterapeutene
Stortingsgata 2
0158 Oslo

22 05 99 00http://www.ergoterapeutene.org

Norsk Ergoterapeutforbund - Ergoterapeutene er fagorganisasjonen for ergoterapeutene i Norge.

Ergoterapeuter bidrar til deltakelse og inkludering med sin kompetanse om samspillet mellom person, aktivitet og omgivelser.

Ergoterapeuter gjør hverdagslivet mulig – for enda flere, og finner løsninger når det blir et gap mellom helsa og hverdagens krav. Ergoterapeuter gir mennesker mulighet til å leve et aktivt liv og delta i samfunnet.

Vi er en tydelig og fremtidsrettet fag­organisasjo­n og det naturlige valget for ergo­terapeutene i Norge. Vi ivaretar medlemmenes arbeidsvilkår og yrkesutøvelsens rammebetingelser, uavhengig av medlemmenes stillingstittel. Vi har 4500 medlemmer i kommuner, offentlige og private sykehus og helseinstitusjoner, offentlig forvaltning og en rekke andre virksomheter.

Følg pressemeldinger fra Ergoterapeutene

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ergoterapeutene på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ergoterapeutene

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom