Huawei Norge

Endelig tilgjengelig i Norge: Nå tilbyr Huawei Watch GT 3 Pro EKG-måling

Del

Huaweis nyeste smartklokke, WATCH GT 3 Pro, har fått CE-sertifisering for sin EKG-funksjon og tilbyr nå avanserte helseanalyser.

Oslo, 12.09.22 – Huawei kunne i dag annonsere at deres nyeste smartklokke, WATCH GT 3 Pro, er tildelt CE-sertifisering for den helt nye Huawei EKG-appen [1]. Dette annonseres i kjølvannet av at klokken nylig ble kåret til årets beste smartklokke under EISA Awards.

Norske forbrukere som benytter seg av EKG-funksjonen på WATCH GT 3 Pro-serien kan nå gjennomføre en elektrokardiografi-test av hjertet, slik at de enkelt kan overvåke hjerterytmen og proaktivt adressere mulige risikoer knyttet til hjertehelsen.

Leverer resultater i sanntid

WATCH GT 3 Pro sin EKG-sensor fanger opp sanntidsanalyser av brukerens sinusrytme og atrieflimmer som informerer brukere om deres helse. EKG-overvåkningen kan blant annet identifisere uregelmessig hjerterytme, og ved berøring av elektroden på siden av klokken i 30 sekunder kan man umiddelbart se sanntidsresultater fra målingen på displayet.

Videre gjør smartklokkens PPG-sensorer det mulig for brukeren å screene for arteriosklerose, og de skreddersydde helsetipsene gir råd om hvordan de kan øke brukerens kardiovaskulære helse ytterligere.

Huawei WATCH GT 3 Pro sin nye og forbedrede elektrodeteknologi har gjort innsamlingen av EKG-signaler mer nøyaktig og responsiv. Den avanserte EKG-funksjonen samhandler med Huaweis pulsmåler TruSeen™ 5.0+, samt de PVD-belagte elektrodene som du finner på den neokrystallinske baksiden av uret. De kan distribuere åtte fotoelektriske sensorer i en ringformasjon, fange opp forbedrede signaler og filtrere ut interferens – alt for å gi brukeren sanntidsresultater. Takket være den avanserte helsesporingsteknologien kan brukere av WATCH GT 3 Pro overvåke pulsen 24-timer i døgnet og motta umiddelbare sanntidsvarsler når hjertet avviker fra sin normale rytme.

Den nylig sertifiserte EKG-skjermen er ikke den eneste helsesporingsfunksjonen smartklokken kan skryte av. WATCH GT 3 Pro er også i stand til å overvåke brukerens SpO2-nivåer og inkluderer også HUAWEI TruSleep™ 2.0-søvnovervåkning, en stressmonitor og en sunn innsjekkingspåminnelse [2].

Les mer om HUAWEI Watch GT3 Pro her.

 

[1]  Dette produktet er ikke en medisinsk enhet. Data innhentet under bruk av dette produktet er kun til referanse, og bør ikke brukes til medisinsk forskning, diagnostikk eller behandlingsformål.

[2]  Meldingsinnholdet i EKG-appen er kun til referanse, og bør ikke brukes til klinisk diagnose. Gjelder ikke for brukere under 18 år, eller de som er diagnostisert med andre typer arytmi. Les instruksjonene grundig.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Om Huawei Consumer Business Group 

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordelerinnen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte.  

 

For mer informasjon, besøk: http://consumer.huawei.com/no 

Følg pressemeldinger fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Huawei Norge

Web Summit 2022: Huawei viser frem imponerende vekst og innovasjon3.11.2022 10:30:00 CET | Pressemelding

Oslo, Norge, 03. november 2022. Huawei, et av de ledende globale teknologiselskapene, annonserte en rekke forretningsoppdateringer og innovasjoner under sin årlige utviklerkonferanse HDC.Europe på Web Summit 2022. Over 200 utviklere og bedriftsledere deltok på konferansen hvor Huawei diskuterte HUAWEI Mobile Services (HMS) sin vekst, inkludert selskapets kommende teknologi og visjon for 2023.

HUAWEI Ads presenterer globale samarbeid og innovative løsninger på bransjemessen DMEXCO22.9.2022 12:30:00 CEST | Pressemelding

Huawei Ads fortsetter å ekspandere i raskt tempo i Europa. Som neste steg i utviklingen av deres annonseøkosystem inngår selskapet nå nye samarbeid. På bransjemessen DMEXCO 2022 forteller Huawei mer om de nye partnerskapene, og et antall innovative og kreative løsninger som skal hjelpe utgivere og annonsører å finne nye målgrupper og styrke deres merkesikkerhet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom