Huawei Norge

En PC som både ser bra ut, og «låter» bra

Del

Er du på utkikk etter en bærbar PC som du med stolthet kan ta opp av vesken eller ha fremme på kjøkkenbordet? Da er den elegante og fjærlette MateBook X det perfekte valget.

Når det kommer til produktdesign, leverer ikke bærbare datamaskiner alltid den mest iøynefallende estetikken. Forbrukere ser smarttelefoner som en utvidelse av deres personlige stil, med dristige fargevalg og glitrende overflater, mens bærbare datamaskiner oftere er forbundet med arbeidsplassen, noe som fører til kjedelige og uinspirerende designvalg fra mange merker.

Men, en bærbar datamaskin kan være alt annet enn kjedelig! Huaweis MateBook-serie har et klassisk design som skiller seg ut i mengden, samtidig som den tåler tidens prøve med sitt tidløse og minimalistiske utseende. Kanter og utskjæringer minimeres på en måte slik at komponentene er integrert og skjult, samtidig som PC-en har et funksjonelt utseende der hver detalj er bevisst og utfyller designet.

Den smaragdgrønne fargen (emerald green) har også vært en klassiker i Huawei sin portefølje siden den ble introdusert i 2018, den gang til mobiltelefoner. Da produktdesignerne skulle lansere en Emerald Green MateBook i 2020, vurderte de over 20 forskjellige varianter. Etter mye eksperimentering og omtanke endte de opp med den blågrønne fargen Emerald Green. PC-en kommer også i sølv.

Og ja, den låter også bra! PC-en er utstyrt med både god lyd og en skjerm som er perfekt til både videomøter og serietitting.

Kort om MateBook X Pro:

  • Veier 1 kg og måler kun 13,6 mm på sitt tykkeste.
  • Den lette 13-tommeren er ultrabærbar, og med størrelse som tilsvarer et magasin passer den i de fleste dokumentmapper, vesker og ryggsekker.
  • MateBook X har et lett og sterkt chassis av magnesium og aluminium formet med en CNC-skjæreprosess (samme som man bruker ved diamantkutting). En avansert spraymetode er benyttet for å gi en silkeglatt, sandblåst finish.
  • Maskinen har også høstet svært gode tilbakemeldinger av norske medier, blant annet tek.no som ga den 9 av 10 mulige poeng.
  • Du kan lese enda mer om Huaweis flaggskip MateBook X her.

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Huawei er en global leverandør av løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Gjennom vårt engasjement og fokus på kundesentrisk innovasjon og våre solide partnerskap, har vi etablert ende-til-ende-fordeler innen telekommunikasjonsnettverk, bedriftsløsninger, mobile enheter og cloud computing. Huaweis 188 000 ansatte er drevet av å skape maksimal verdi for teleoperatører, bedrifter og forbrukere gjennom å levere konkurransedyktige løsninger og tjenester. Våre innovative produkter, løsninger og tjenester brukes i flere enn 170 land, og betjener over en tredjedel av verdens befolkning. Huawei ble opprettet i 1987, og er et privat selskap heleid av de ansatte. 

For mer informasjon, besøk oss på:

URL: http://consumer.huawei.com/no 

Følg oss på: 

Facebook: facebook.com/HuaweiDevice

Twitter: twitter.com/HuaweiDevice  

YouTube: youtube.com/HuaweiDevice  

Instagram: instagram.com/huaweiconsumer  

Google+:  plus.google.com/+HuaweiDevice 

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom