Huawei Norge

EISA kårer Huawei P40 Pro til den beste kameratelefonen og Watch GT 2 til den beste sportsklokken

Del

Flere av Huaweis produkter har vunnet priser i løpet av året, og nå får de også utmerkelser fra EISA (Expert Image and Sound Association) for P40 Pro og Watch GT 2. EISA, en gruppe bestående av verdens ledende medier innen forbrukerelektronikk, mener P40 Pro er «en ekte mester i sin klasse». De berømmer telefonens kamerafunksjoner, skjermteknologi og luksuriøse design. Huaweis smarte sportsklokke blir også berømmet for sitt design, i tillegg til alle treningsfunksjonene. «En moderne klassiker er født», skriver EISA i sin begrunnelse.

– Vi er veldige glade for utmerkelsene vi har fått av EISA. P40 Pro og Watch GT 2 er produkter vi er svært stolte over. EISA trekker spesifikt frem kamerafunksjonene, herunder Zoom-funksjonene, som sier noe om vår dedikasjon til innovasjon og teknologi i våre smarttelefoner. Det er spesielt gøy at også Watch GT 2 utmerkes – et produkt vi har fått svært gode tilbakemeldinger på og spesifikt batteritiden, sider Anders Bigseth, Senior PR Manager i Huawei Norge.

EISA mener Huawei P40 Pro har et «luksuriøst design», og at mobilkameraet er perfekt for dem som ønsker en smarttelefon som tar svært gode bilder. Videre trekker de frem kameraets imponerende 5x optiske zoom, 10x hybrid zoom og 50x maksimal digital zoom. Som støtte for zoom-funksjonene har telefonen RYYB-fargefiltre som forbedrer lysinntaket og kvaliteten på bildene som er tatt med zoom. Huawei P40 Pro+ har en 100x Super Zoom Array. Det nye periskopdesignet reflekterer lys fem ganger, dermed forsterkes lyset med 178 prosent for å kunne støtte en 10x optisk zoom. Den optisk stabiliserende Ultra Vision i hovedkameraet og Super Array arbeider sammen med AI-funksjonen for å muliggjøre Triple OIS+AIS, som stabiliserer både film og bilde betydelig.

Snur man blikket mot årets beste sportsklokke: Huawei Watch GT 2 er begrunnelsen til EISA at «den smelter sammen smartklokkers talenter» og imponerer med sin design, skjerm og muligheten til å måle ulike fysiske aktiviteter. Watch GT 2 kan analysere 15 ulike treningsaktiviteter og har 85 ulike analysemodus for sport. Smartklokken kan i tillegg analysere søvn, hjertefrekvens og stressnivå.

Om EISA
EISA er en unik organisasjon som består av 55 bransjeaviser fra 29 land. EISA er mest kjent for å dele ut utmerkelser til produkter gjennom EISA Awards.

Disse produktene er anbefalt for det kommende året (2019-2020). Les mer om EISA her. Les mer om hva EISA har sagt om Huawei P40 Pro her, og Watch GT 2 her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom