Norges bedriftsidrettsforbund

Bedriftsidretten inviterer til nasjonal aktivitetskampanje i tråd med nye retningslinjer for idrett

Del

Bedriftsidretten lanserer Hjemmegym, en treningskampanje som skal motivere folk til å være aktive under covid-19. Alt i tråd med de nye retningslinjene for idretten.

Sykle til jobben-aksjonen utsatt, men Bedriftsidretten lanserer den nye kampanjen Hjemmegym 6.april

Som følge av Covid-19 er Sykle til jobben utsatt til 19. mai. Bedriftsidretten setter derfor i gang med en ekstra kampanje for å skape glede, samhold, aktivitet og motivasjon i en vanskelig tid. Mange har nå en ny hverdag som krever tilpasning og motivasjon, også på treningsfronten. Her ønsker vi at vår kampanje skal være et positivt, inspirerende og samlende bidrag til samfunnet. Gjennom kampanjen ønsker vi å inspirere til allsidig aktivitet for enkeltpersoner, familier og kollegaer. Hjemme hver for seg, men likevel sammen. Aktivitetene vi fremmer skal være varierende, overkommelige, inspirerende og skadeforebyggende.

- Vi håper å kunne motivere folk til å opprettholde aktiviteten under covid-19, forteller prosjektleder Heidi Gromstad.

- I en periode der mange er mye alene, håper vi at dette er en måte for folk å være sammen, men hver for seg, fortsetter Gromstad

En forkampanje til Sykle til jobben fra 6. april til 6. mai.

All aktivitet vi oppfordrer til og alle konkurranser i denne kampanjen skal være i tråd fra helsemyndighetene. Vi oppfordrer derfor til hjemmetrening, aktivitet alene eller med få personer utendørs, samt fellestreninger blant kollegaer over Skype, Zoom, Hangout og Teams. Fellestreningene vi legger ut vil publiseres på Facebook og Sykletiljobben.no, og kan gjennomføres hjemme, uten utstyr. 

BAKGRUNN

Kampanjen er gratis for alle som bor eller jobber i en gratiskommune! Du trenger kun å melde deg på en gang for å være med på både Hjemmegym og Sykle til jobben.

Som følge av Covid-19 er Sykle til jobben utsatt til 19. mai-30.juni. 

Konkurransereglene og poengsystemer er likt som Sykle til jobben, og aktiviteten registreres på samme måte. 

Konkurranser og premier publiseres fortløpende HER.

Kontakter

Heidi Gromstad
heidi.gromstad@bedriftsidretten.no

Bilder

Om Norges bedriftsidrettsforbund

Norges bedriftsidrettsforbund
Norges bedriftsidrettsforbund
Sognsveien 75 A 1
0840 Oslo

21 02 90 00http://www.bedriftsidretten.no

Bedriftsidretten tilbyr mer enn 50 aktiviteter til voksne, og er en medlemsorganisasjon med 2 400 lag med ca. 200 000 medlemmer. Med arbeidsplassen som utgangpunkt, er målet å få flere voksne i aktivitet. Vi har aktivitet over hele landet, og noe for enhver.

Følg saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges bedriftsidrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom