Norges bedriftsidrettsforbund

Bedriftsidretten: Å sykle bidrar til smittereduksjon!

Del

For 47. gang arrangeres Sykle til jobben-aksjonen av Norges Bedriftsidrettsforbund. Formålet er å få flere til å benytte seg av sykkel. Kultur- og likestillingsminister Abid Q. Raja er blant én av dem som støtter tiltaket.

– Noen er helt avhengig av å benytte seg av offentlig kommunikasjon. Derfor er jeg glad for at Sykle til jobben-aksjonen er med på å oppfordre så mange som mulighet til å ta sykkelen fatt på sine transportetapper, sier kultur- og likestillingsministeren. Hvis flere benytter seg av sykkelen vil vi kunne redusere smittefaren, og ikke minst er Sykle til jobb-aksjonen både gøy og motiverende.

- Hiv deg på sykkelen eller ta beina fatt hvis du må på jobben eller har andre gjøremål. Vi skal holde fast ved hjemmekontor så lenge vi kan av hensyn til de som er avhengige av kollektivtransport. For å holde smitten nede er årets Sykle til jobben-aksjon viktigere enn noen gang, sier Arild Hermstad, byråd for miljø og samferdsel i Oslo.

En litt anderledes aksjon

-  Sykle til jobben-aksjonen handler jo om samhold, gjøre noe sammen med laget, og være i aktivitet i fellesskap. I år handler det om å gjøre noe sammen, men litt mer hver for seg, i trygghet av smittevernsreglementet, forteller prosjektleder Heidi Gromstad.

- Vi har måttet endre opplegget i år, naturligvis, forteller prosjektleder Heidi Gromstad.

I år er aksjonen 19.mai til 30.juni. All aktivitet gir poeng, men kampanjen har et naturlig fokus på en aktiv reisevei, som har blitt viktigere enn noensinne.

BAKGRUNN

Sykle til jobben-aksjonen arrangeres i år for 47.gang av Norges Bedriftsidrettsforbund. Norges Bedriftsidrettsforbund tilbyr mer enn 50 ulike aktiviteter og er Norges 3. største særforbund med omlag 200 000 medlemmer. 44 000 deltok i Sykle til jobben-aksjonen i 2019

Bilder

Lenker

Om Norges bedriftsidrettsforbund

Norges bedriftsidrettsforbund
Norges bedriftsidrettsforbund
Sognsveien 75 A 1
0840 Oslo

21 02 90 00http://www.bedriftsidretten.no

Bedriftsidretten tilbyr mer enn 50 aktiviteter til voksne, og er en medlemsorganisasjon med 2 400 lag med ca. 200 000 medlemmer. Med arbeidsplassen som utgangpunkt, er målet å få flere voksne i aktivitet. Vi har aktivitet over hele landet, og noe for enhver.

Følg saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges bedriftsidrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges bedriftsidrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom