Huawei Norge

Be Brilliant Together: Huawei lanserer EMUI 11

Del

Under dagens Huawei Developer Conference 2020 presenterte Huawei EMUI 11. Wang Chenglu, president i programvareavdelingen ved Huawei Consumer Business Group (CBG), la frem nøkkelfunksjonene i det nye operativsystemet. Det inkluderer blant annet et nytt design for brukeropplevelse (UX), nye personvern- og sikkerhetsfunksjoner og en forbedret flerenhets-opplevelse.

Kunstnerisk design, vitenskapelig optimalisert

Huawei har oppnådd en ideell balanse mellom kunst og vitenskap i EMUI 11. Det nye designet er forfriskende, mens overgangene og interaksjonene i brukergrensesnittet er finjustert med den menneskelige faktoren i fokus.

EMUI 11 hjelper brukerne å uttrykke kreativiteten sin med nye alternativer for alltid på-skjerm. Den nye alltid på-skjermen lar brukerne sette sitt personlige preg på den ved bruk av moderne kunst. Inspirert av arbeidet til den anerkjente maleren Piet Mondrian, har den nye alltid på-skjermen en primær fargepalett av rød, gul og blå. Brukerne kan også velge utenfor Mondrians fargevalg og koordinere alltid på-fargepaletten med egne bilder. For eksempel kan brukere enkelt matche fargen på alltid på-skjermen med sine daglige antrekk ved å knipse et bilde av klærne. AI-algoritmer vil analysere fargene på bildet og generere en matchende palett for skjermen.

Huaweis Human-Factors Engineering Research Lab bidro til den ergonomiske utformingen av EMUI 11. Forskerteamet analyserte brukeropplevelsen grundig og optimaliserte EMUI 11s visuelle og interaktive opplevelse for å oppnå den høyeste grad av brukerkomfort.

Nye overgangsanimasjoner hjelper brukerne med å fokusere på oppgavene foran seg. Huaweis forskning på menneskelige faktorer indikerer at disse overgangene, sammenlignet med vanlige overganger, forkorter brukerens øyebevegelse, reduserer tretthet og gjør at du hurtigere finner frem til det du ser etter.

Forbedret distribuert teknologi gir nye brukeropplevelser

Flerenhetsfunksjonen Multi-Screen Collaboration, har allerede blitt signaturfunksjon for EMUI. Denne innovative teknologien gjør at enheter enkelt kan dele programvare og skjerm. Brukere er ikke lenger bundet av maskinvarebegrensninger og kan fritt tilpasse opplevelsen sin basert på individuelle behov og preferanser.

I nyeste versjon av EMUI støtter Multi-Screen Collaboration opptil tre aktive vinduer. Studenter kan for eksempel bruke denne funksjonen når de har nettundervisning, ved å bruke det første vinduet til å se strømmen, det andre vinduet til et notatprogram og diskutere forelesningsmateriell med klassekameratene i det tredje.

Multi-Screen Collaboration gir også bedre synergi mellom PC-er og nettbrett. Når en tilkobling er opprettet, kan nettbrettet fungere som et eksternt webkamera eller en skjerm nummer to for PC-en. Samtidig kan PC-en dele sine inngangsenheter med nettbrettet. Dokumenter som er lagret på PC-en kan redigeres direkte via nettbrettet, enten med vanlig berøring eller en penn. I møter kan brukerne enkelt markere presentasjonsbilder eller bruke den andre skjermen til å slå opp tilleggsinformasjon.

 

Sertifiserte sikkerhets- og personvernfunksjoner beskytter personopplysninger

EMUI har alltid hatt omfattende sikkerhetsløsninger for å beskytte brukerne. På systemnivå oppnådde EMUIs TEE OS-kjerne det høyeste nivået av CC EAL5 +, som er det høyeste kommersielle OS microkernel-sikkerhetsnivået i verden. Huawei overholder lokale og internasjonale forskrifter om brukernes personvern, inkludert GDPR og GAPP. Selskapet mottok også sertifiseringer som ISO27701 og ePrivacyseal. Dette er noen av de mest anerkjente sertifiseringene for personvern i Europa. Dette underbygger Huaweis forpliktelse til globale standarder gjennom hele produktets livssyklus - fra design, FoU og vedlikehold - og beskytter brukernes privatliv.

EMUI 11 kommer også med nye personvernfunksjoner. Når du overfører bilder, kan brukere enkelt rense filen for alle sensitive personlige data, som plassering, tid og enhetsdetaljer. Krypterte memoer holder også personlige notater private ved å sikre innholdet med en PIN-kode eller biometrisk lås.

 

EMUI 11 Beta-program

I løpet av presentasjonen kunngjorde Huawei også EMUI 11-betaprogrammet. Kvalifiserte enheter inkluderer HUAWEI P40, HUAWEI P40 Pro, HUAWEI P40 Pro +, HUAWEI Mate 30, HUAWEI Mate 30 5G, HUAWEI Mate 30 Pro, HUAWEI Mate 30 Pro 5G, PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 30 RS, HUAWEI Mate 30. Beta-kvalifisering utvides til Honor 30, Honor V30, HUAWEI Nova 7 og flere andre enheter på et senere tidspunkt.

 

Kontakter

Bilder

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom