Huawei Norge

Årets julegaver fra Huawei

Del

Julen nærmer seg med stormskritt. For å unngå koronasmitte oppfordrer flere politikere til å begynne julehandelen tidlig. Derfor har vi samlet noen gaveideer til harde, teknologiske pakker til hele familien. En smartklokke til den sporty kjæresten, øreklokker til en som trenger fred på hjemmekontoret eller kanskje en høyttaler til pappaen som er spesielt opptatt av god lyd?

10. september 2020 hadde Huawei en større lansering hvor hele seks nye produkter ble lansert, deriblant Huawei MateBook X – en helt ny PC som har høstet toppkarakter i flere tester. I tillegg har Huawei lansert flere spennende smartprodukter denne høsten, og samtlige er satt på vår ønskeliste.  

Usikker på hva du skal gi til familien i år? Under finner du et utvalg av produkter for enhver smak.

Huawei Sound X – fransk luksuslyd i julegave

Huawei Sound X er den perfekte gaven til den designbevisste som setter pris på god lyd. Høyttaler er den rimeligste inngangen på markedet til franske Devialets hi-end-teknologi. Den lille innpakningen skaper utmerket lyd og har allerede vunnet designpriser, blant annet «2020 German iF Design Award».

 • Du kan lese enda mer om Huawei Watch Fit og laste ned bilder her.
 • Veiledende pris: 3.490 NOK. Nå på tilbud til 1499 NOK. 

Freebuds Studio – en nyhet fra Huawei som leverer både ro, design og utmerket lyd

De første trådløse hodetelefonene fra Huawei kombinerer kunst med teknologi for et vakkert og komfortabelt design. FreeBuds Studio er utstyrt med intelligent dynamisk støyreduksjon, som kan merke hvilket lydmiljø du er i og bytter sømløst mellom de tre ulike modusene for støyreduksjon. En perfekt julegave til den som trenger ro og vil ha god lyd på ørene.

 • Huawei Freebuds Studio blir tilgjengelig i midten av desember
 • Du kan lese enda mer om  Huawei Freebuds Studio og laste ned bilder her.
 • Veiledende pris: 2990 NOK 
 • Farger: Black og Gold  

Huawei Watch Fit – til den som trenger treningsinspirasjon eller en treningspartner

Denne smarte treningsklokken fungerer som både julegave og treningspartner til den mest sporty i familien, eller kanskje den som trenger litt inspirasjon til å komme i gang? Huawei Watch Fit er den første sportsklokken med en animert personlig trener. Den har 12 treningsøkter og 44 demonstrasjoner av øvelser, for ekstra motivasjon og riktig teknikk. Klokken måler også prestasjonene i detalj, og har hele 96 ulike treningsmoduser med avansert datamåling. Klokken måler også helsedata som puls, hjertefrekvens, søvn og oksygenmetning (SpO2).

 • Du kan lese enda mer om Huawei Watch Fit og laste ned bilder her.
 • Veiledende pris: 1290 NOK 
 • Farger: Mintgrønn, Sakura-rosa, cantaloupe-oransje og grafitt

Matebook-serien – datamaskiner til alle behov og i alle prisklasser

Huawei har flere forskjellige pc-er i Matebook-serien, i ulike prisklasser. Til felles har pc-ene at de kombinerer et eksklusivt design med solid ytelse. I sommer ble blant annet Matebook 14 lansert, og Matebook 13 ble oppgradert. Flaggskippmodellen, Huawei Matebook X, har høstet toppkarakter for sin innovative teknologi, det lekre designet og de smarte funksjonene. I porteføljen av datamaskiner finner du noe for enhver smak og til et hvert behov.

 • Priser fra 4795 NOK og oppover.
 • Her kan du lese mer om hele Matebook-serien

Huawei FreeBuds Pro – gaven og lyden som passer til alle

De nye øreproppene tilbyr utmerket lyd, design og komfort. I tillegg kommer de med intelligent, dynamisk enten du er på fjellet, på joggetur eller på sykkelen. For å kontrollere volumet, skru av og på støykansellering, svare på samtaler eller bytte sanger, stryker du bare over utsiden av øreproppene. En gave som passer til både mor, bror, kjæresten og kanskje til og med bestefar?

 • Les mer om Huawei Freebuds Pro og last ned bilder her.
 • Veiledende pris: 1990 NOK 
 • Farger: Carbon Black, Ceramic White og Sliver Frost.

Watch GT2 Pro – en prisvinnende klokke til den aktive

Den nye flaggskipklokken fra Huawei har et delikat design og avansert sport- og helsestyring, perfekt for den aktive. Klokken ble også nylig kåret til årets personlige smartprodukt. Smartklokken har over 100 treningsmodus – deriblant ski, snowboard og golf driving range. Den fortsetter også å imøtekomme et variert utvalg av ekstremsporter, fritidsaktiviteter, vannsport, ballspill og vinteridretter. Watch GT2 Pro måler treningspuls, oksygenopptak, restitusjonstid og varsler deg om du skulle få for høy puls. Klokken leverer hele to ukers batterilevetid og har trådløs lading. En robust klokke og julegave til treningsentusiaster og personer med ønske om en aktiv hverdag.

 • Ler mer om Huawei Watch GT Pro og laste ned bilder her.
 • Veiledende pris: 3290 NOK 

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Huawei Freebuds Pro
Huawei Freebuds Pro
Last ned bilde
Huawei Freebuds Pro
Huawei Freebuds Pro
Last ned bilde
Huawei Sound X
Huawei Sound X
Last ned bilde
Huawei Watch Fit
Huawei Watch Fit
Last ned bilde
Huawei Sound X
Huawei Sound X
Last ned bilde
Huawei Freebuds Pro
Huawei Freebuds Pro
Last ned bilde
Huawei Watch Fit
Huawei Watch Fit
Last ned bilde
Huawei Freebuds Studio
Huawei Freebuds Studio
Last ned bilde
Last ned bilde
Huawei Freebuds Pro
Huawei Freebuds Pro
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Huawei Norge

Huawei Norge
Huawei Norge
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

https://www.huawei.com

Følg saker fra Huawei Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Huawei Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Huawei Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom