Sony Music Norway

Adrian Sellevoll slipper låt rett fra hjertet

Del

Skal vi danse-aktuelle Adrian Sellevoll slipper "Sorry, eg elsker deg" 20. september.

Denne høsten sjonglerer 21 år gamle Adrian Sellevoll fra Bergen dansetimer i forbindelse med årets «Skal vi danse» med studiotid for å lage ny musikk. Da han i november i fjor slapp debutlåta «Ha meg», gledet han seg til å vise at ikke alle realitydeltagere slipper låter «alle» kan lage, og siden det har han startet opp plateselskapet NonStop Music med Hef Augusto, sluppet flere låter og fått millioner av streams. 

Nå er han klar for å slippe en låt rett fra hjertet, «Sorry, eg elsker deg», 20. september.

«Det er mye følelser i denne låten, og jeg tror det er mange som kan kjenne seg igjen i det å være i et forhold som ikke er 100%. Dette kommer fra dypeste delen av hjertet mitt. Minimalt er skrevet på forhånd, og det kan egentlig kalles en freestyle» - Adrian Sellevoll

«Sorry, eg elsker deg» er første låt ut fra plateselskapet NonStop Musics kommende album «Romskip vol. 1». 

 ________

«Ex on the Beach-Adrian rapper trolig bedre enn du tror» - 730.no 

Adrian Sellevoll har rappet og laget låter siden han var 14 år, og samtidig som de titusenvis av følgerne i sosiale medier og modelloppdragene strømmet inn signerte han platekontrakt med NonStop Music/Sony Music og brukte mesteparten av dagene i studio. 

Debutlåta «Ha meg» ble raskt radiolistet på NRK P3 og har snart nådd 5 millioner streams, og i februar fulgte han opp med «La meg leve», en feel good/fuck you-låt til alle som skal ha en mening om hvordan han lever livet sitt. I sommer slapp han Snow Boyz-gjestede «Molly», en låt fansen hadde ventet lenge på.  

Siden Adrian slapp debutlåta i november i fjor har han fått utallige radiospillinger og varmet opp blant annetYG på Rockefeller og Kamelen i Bergen, samt imponert stort på VG-lista sin turné i både Bergen og Trondheim. Han er med i årets sesonge av «Skal vi danse», og blir også å se i «Farmen Kjendis» på TV2 på nyåret.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom