Opplysningskontoret for brød og korn

Påskekos til frokost, tur og i sofakroken

Del
Påsken står for døren. Noen tyr til påskefjellet, andre drar på familiebesøk og noen holder seg hjemme for å kose seg der. Uansett hører god mat til påsken. Som nistemat på tur, bakst til påskefrokosten, kaker til dessert og kaffekos og mye mer. Opplysningskontoret for brød og korn har funnet fram både oppskrifter for den gode påskematen, godt påskestoff og fin påskeunderholdning for hele familien.
Inviter til påskefrokost. Uansett bakgrunn, påskefrokost er en fin tradisjon, så lag en buffet og påskepynt spisebordet, og inviter familie, venner og naboer på en skikkelig god påskefrokost.
Inviter til påskefrokost. Uansett bakgrunn, påskefrokost er en fin tradisjon, så lag en buffet og påskepynt spisebordet, og inviter familie, venner og naboer på en skikkelig god påskefrokost.

På våre hjemmesider og facebook-side finnes det masse stoff om:

- Hvordan lage enkle, gode brødskiver til å ta med på tur!

- Påskebrød fra mange land – spennende brød med historiske og religiøse koblinger!

- Delikat påskebakst – festkaker som ikke gjør skam på noe festmåltid!

- Vår egen påskequiz, som tester mat og påske-kunnskaper.

- Påskehareoppskrift – gøy å lage med barna og bare til å spise opp! 

- Påskehare geografikonkurranse – Ingen vet hvor haren hopper?

- Finn Påskeharene og løsningsordet – som har gjemt seg på OBKs hjemmesider?

- Hvordan lage en deilig påskefrokost – for familie eller venner!

Opplysningskontoret for brød og korn har flere gode oppskrifter og tips for å lage en koselig påske, uten masse mas og styr, sjekk ut brodogkorn.no og facebook.com/brodogkorn

Nøkkelord

Kontakter

Torunn Nordbø
Daglig leder
Opplysningskontoret for brød og korn
mobil: 952 89 666
e-post: torunn@brodogkorn.no

Bilder

Inviter til påskefrokost. Uansett bakgrunn, påskefrokost er en fin tradisjon, så lag en buffet og påskepynt spisebordet, og inviter familie, venner og naboer på en skikkelig god påskefrokost.
Inviter til påskefrokost. Uansett bakgrunn, påskefrokost er en fin tradisjon, så lag en buffet og påskepynt spisebordet, og inviter familie, venner og naboer på en skikkelig god påskefrokost.
Last ned bilde

Lenker

Om Opplysningskontoret for brød og korn

Opplysningskontoret for brød og korn
Opplysningskontoret for brød og korn
Lørenveien 40
0585 Oslo

952 89 666http://www.brodogkorn.no

Opplysningskontoret for brød og korn (OBK) ble etablert høsten 2007 for å drive merkenøytral opplysningsvirksomhet på vegne av alle aktørene i verdikjeden. Formålet er å øke kunnskapen om, og fremme forbruket av, korn, mel, brød og andre bakervarer hos forbrukerne og andre målgrupper.

OBK har som mål å øke kunnskapen om hvor viktig sunne bakervarer og kornprodukter er i det daglige kostholdet. OBK forholder seg alltid til de til enhver tid gjeldende offentlige kostholdsråd.

Bildearkivet til Opplysningskontoret for brød og korn

Følg pressemeldinger fra Opplysningskontoret for brød og korn

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Opplysningskontoret for brød og korn på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Opplysningskontoret for brød og korn

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye