Forskerforbundet

Sæther og Slottemo innstilt som ny lederduo i Forskerforbundet

Del

Valgkomiteen i Forskerforbundet har innstilt Steinar Sæther som ny leder, og Hilde Gunn Slottemo som ny nestleder.

Professorene Steinar Sæther (UiO) og Hilde Gunn Slottemo (Nord universitet) er innstilt av valgkomiteen som ny lederduo i Forskerforbundet.
Professorene Steinar Sæther (UiO) og Hilde Gunn Slottemo (Nord universitet) er innstilt av valgkomiteen som ny lederduo i Forskerforbundet.

Valgkomiteen i Forskerforbundet innstilte 16. september Steinar A. Sæther som ny leder og Hilde Gunn Slottemo som ny nestleder.

Forskerforbundet er med over 26.000 medlemmer landets største fag- og interesseorganisasjon for ansatte innen forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling, og har rundt 280 lokallag i hele bredden av kunnskapssektoren. Forskerforbundet er en del av hovedsammenslutningen Unio.

Valget av ny ledelse skal skje på representantskapsmøtet 19. og 20. november, og gjelder for perioden 2025-2027.

- En enstemmig valgkomite mener Sæther og Slottemo har variert erfaring og kompetanse som vil gjøre dem til en sterk og samlende lederduo for Forskerforbundet, sier valgkomiteens leder Berit Bratholm.

Steinar A. Sæther er professor i historie ved Institutt for arkeologi, konservering og historie ved Universitetet i Oslo. Hilde Gunn Slottemo er professor i samfunnsfag på lærerutdanninga ved Nord universitet.

Hele valgkomiteens innstilling til nytt hovedstyre, og valgkomiteens presentasjon og begrunnelse, kan leses her: Sæther og Slottemo innstilt som ny lederduo (forskerforbundet.no)

Nøkkelord

Kontakter

Om Forskerforbundet

Vi er landets største fag- og interesseorganisasjon for ansatte i forskning, høyere utdanning og kunnskapsformidling, med over 26 000 medlemmer.

Følg pressemeldinger fra Forskerforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Forskerforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Forskerforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye