Ving Norge

Rekordsalg for Vings fotballturer til Premier League til tross for Fotball-EM

Del

Nordmenns kjærlighet til Premier League er sterkere enn noensinne. Selv midt under Fotball-EM retter rekordmange nordmenn fokus mot sine engelske favorittlag.

Dette bildet er underlagt opphavsrett

Norges største arrangør av fotballturer til Premier League, Ving, opplever en imponerende økning i etterspørselen. Det er nå to uker siden kampoppsettet for Premier League ble sluppet, og Ving har registrert en økning på 26 % i antall bestillinger sammenlignet med samme periode i fjor.

"Vi tror at hovedårsaken til økningen er tryggheten man får hos Ving, hvor alle kampbillettene er offisielle og direkte fra klubbene," sier Svein Erik Bjørheim, fotballreiseransvarlig i Ving. "Dessuten har vi gjort det vi kan for å unngå nevneverdige prisøkninger på våre fotballpakker."

Store forventninger til Arne Slot

Selv om Jürgen Klopp har forlatt Anfield, viser Liverpool-supporterne stor entusiasme for å se Arne Slot i aksjon. Rekordmange Liverpool-supportere har bestilt nye turer til Anfield. Flere av de mest populære kampene mot Arsenal, Manchester City, Chelsea og Manchester United er i ferd med å bli utsolgt. Den siste hjemmekampen for sesongen, mot Crystal Palace, ble utsolgt på bare et par dager.

En lignende entusiasme merkes også for Old Trafford. "Vi ser en fin økning i antall bestillinger til Old Trafford," fortsetter Bjørheim "Det er tydelig at det er forventninger og optimisme om at Manchester United skal levere en bedre sesong. Gigantoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool er som vanlig den kampen som selger best."

Ving selger fotballturer til følgende Premier League-lag: Liverpool FC, Manchester United, Manchester City, Tottenham, Chelsea og Brentford.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Sterk start på reiseåret 2024 – vinterferien er snart utsolgt31.1.2024 09:16:40 CET | Pressemelding

Kulde, frost, snø og vind har preget årets første måned, og vinterværet har påvirket bestillingene av reiser til solrike og varme reisemål. Ving, Norges største reisearrangør, har vært i full sving med salg av reiser siden nyttår og opplevde forrige uke en imponerende økning på hele 33 % i antall vinterbestillinger, sammenlignet med samme uke i fjor. I vinterferieukene (uke 8 og 9) er 97 % av alle charterreisene utsolgt og hele 9400 nordmenn har valgt Ving for å sikre seg en solfylt vinterferie.

Ving ser imponerende økning i antall reisende8.1.2024 08:37:54 CET | Pressemelding

Året 2023 var en betydelig opptur for reiselivet og reiseaktiviteten nærmer seg gradvis nivåene før pandemien. Norges største reisearrangør, Ving, kan rapportere om en imponerende økning på over 17 prosent i antall reisende i 2023 sammenlignet med året før. Dette understreker at reiser er noe som nordmenn prioriterer høyt og denne trenden ser ut til å fortsette inn i 2024. Dette til tross for økonomisk usikre tider, krig og uro, samt en svekket norsk krone.

Ving lanserer tre nye spennende storbyer5.1.2024 09:20:09 CET | Pressemelding

Det er en stor etterspørsel etter weekendreiser til byer i Europa og nå presenterer Ving tre nye, spennende reisemål. De pulserende storbyene Wroclaw og Valencia, samt den sjarmerende byen Bergamo i Nord-Italia, utgjør de nyeste tilskuddene i Vings utvalg. For disse reisemålene tilbyr Ving hoteller med sentral beliggenhet og flytilbud med fleksible reiselengder, året rundt. En rykende fersk undersøkelse fra Virke* viser at hele 4 av 10 planlegger en weekendtur til utlandet i 2024.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye