Ving Norge

Sterk start på reiseåret 2024 – vinterferien er snart utsolgt

Del

Kulde, frost, snø og vind har preget årets første måned, og vinterværet har påvirket bestillingene av reiser til solrike og varme reisemål. Ving, Norges største reisearrangør, har vært i full sving med salg av reiser siden nyttår og opplevde forrige uke en imponerende økning på hele 33 % i antall vinterbestillinger, sammenlignet med samme uke i fjor. I vinterferieukene (uke 8 og 9) er 97 % av alle charterreisene utsolgt og hele 9400 nordmenn har valgt Ving for å sikre seg en solfylt vinterferie.

Lollo og Bernie på O.B.C. på Gran Canaria
Lollo og Bernie på O.B.C. på Gran Canaria

Ving opplever særlig stor interesse for avgangene til Kanariøyene i vinterferieukene. Ving flyr direkte dit fra en rekke norske byer, som Bergen, Stavanger, Trondheim, Torp/Sandefjord, Kristiansand, Ålesund, Haugesund, Molde, Evenes, Tromsø og Bodø. De har også flere avganger fra Oslo lufthavn til Gran Canaria og Tenerife, og herfra tilbys også charterreiser til Kapp Verde og Thailand.

Gran Canaria er det mest populære reisemålet og et betydelig antall reisende ønsker å bo på Vings egne konsepthotell for familier: Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club. Hele 25 % av alle vinterferiegjestene har bestilt en reise til et av disse hotellene.

Marie-Anne Zachrisson, landssjef for Ving, uttaler: «Det er åpenbart at værforholdene har en direkte innvirkning på bestillingstallene. Det er en markant økning i antall nordmenn som har bestilt en reise i vinterferien de siste ukene. Det betyr at de som har planer om å dra på en charterferie i vinterferien, bør handle raskt. Ving tilbyr imidlertid også pakker med rutefly og hotell til en rekke spennende reisemål, så det er fortsatt muligheter for de som ønsker seg til varmere strøk.»

De mest populære vinterreisemålene for sol og varme:

Gran Canaria
Tenerife
Thailand
Kapp Verde

De mest populære storbyene i vinterferien:

London
New York
Roma
Paris
Krakow

De mest populære eksotiske reisemålene med rutefly i vinterferien:

Maldivene
Mauritius
Thailand
Mexico
Bali

Nøkkelord

Kontakter

Pressehenvendelser - kun for journalister.

Bilder

Gran Canaria
Gran Canaria
Last ned bilde
Sunwing, Gran Canaria
Sunwing, Gran Canaria
Last ned bilde
Gran Canaria
Gran Canaria
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet. 

Følg pressemeldinger fra Ving Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ving Norge

Ving ser imponerende økning i antall reisende8.1.2024 08:37:54 CET | Pressemelding

Året 2023 var en betydelig opptur for reiselivet og reiseaktiviteten nærmer seg gradvis nivåene før pandemien. Norges største reisearrangør, Ving, kan rapportere om en imponerende økning på over 17 prosent i antall reisende i 2023 sammenlignet med året før. Dette understreker at reiser er noe som nordmenn prioriterer høyt og denne trenden ser ut til å fortsette inn i 2024. Dette til tross for økonomisk usikre tider, krig og uro, samt en svekket norsk krone.

Ving lanserer tre nye spennende storbyer5.1.2024 09:20:09 CET | Pressemelding

Det er en stor etterspørsel etter weekendreiser til byer i Europa og nå presenterer Ving tre nye, spennende reisemål. De pulserende storbyene Wroclaw og Valencia, samt den sjarmerende byen Bergamo i Nord-Italia, utgjør de nyeste tilskuddene i Vings utvalg. For disse reisemålene tilbyr Ving hoteller med sentral beliggenhet og flytilbud med fleksible reiselengder, året rundt. En rykende fersk undersøkelse fra Virke* viser at hele 4 av 10 planlegger en weekendtur til utlandet i 2024.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye