Maskinentreprenørenes Forbund

MEF styrker laget i region Vest

Del

MEF er svært tilfreds med at Mona Løvås har takket ja til å bli vår nye regionsjef i region Vest. Hennes brede bransjeerfaring vil styrke vår posisjon på Vestlandet og i den løpende oppfølging av våre medlemmer i Nord-Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane.

  Mona Løvås er ansatt som ny regionsjef i MEF region Vest
  Mona Løvås er ansatt som ny regionsjef i MEF region Vest
  • Jeg er veldig stolt av å informere om at Mona Løvås er vår nye regionsjef i region Vest. Med erfaring fra Mesta, SVV, Småkraft og bybanen, og i tillegg erfaring fra ledelse på ulike nivåer, har hun en bakgrunn som er svært godt egnet for stillingen. Vi ønsker Mona velkommen inn i MEF-familien, sier administrerende direktør i MEF Julie Brodtkorb.

  Tross utfordrende tider i bransjen, opplever MEF medlemsvekst og aktivitet i hele organisasjonen.
  MEF har gjennom flere år styrket arbeidet i forhold til løpende medlemsservice, juridiske tjenester og utstrakt myndighetskontakt for å ivareta bedriftenes næringspolitiske interesser.

  • Med Monas allsidige bransjeerfaring vil hun være en styrke for oss på Vestlandet, og bringe inn kunnskap som løfter hele laget også nasjonalt, sier Brodtkorb.

  Kontakter

  Kari Druglimo-NygaardKommunikasjonsrådgiverMaskinentreprenørenes Forbund

  Tel:41655387kdn@mef.no

  Bilder

  Julie Brodtkorb
  Adm. dir Julie Brodtkorb i MEF er fornøyd med nyansettelse i Region Vest
  Last ned bilde

  Om oss

  MEF er en frittstående bransje- og arbeidsgiverorganisasjon som representerer 2400 små, mellomstore og store bedrifter. Hovedtyngden av medlemsbedriftene driver maskinell anleggsvirksomhet. 

  MEF i tall:

  • 2 400 medlemsbedrifter
  • 40 000 ansatte i medlemsbedriftene
  • 90 mrd. kr i omsetning i medlemsbedriftene
  Gravemaskiner som graver

  Følg pressemeldinger fra Maskinentreprenørenes Forbund

  Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Maskinentreprenørenes Forbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

  Siste pressemeldinger fra Maskinentreprenørenes Forbund

  I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

  Besøk vårt presserom
  HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye